Ta med deg en aftersun i påsken!

midnight[1]

Det er viktig å ta godt vare på huden etter en lang dag i solen. Både ansiktet og kroppen trenger pleie.  After sun forlenger brunfargen og motvirker tørrhet.

After sun har reparerende egenskaper på huden, og er også supert  å bruke om du skulle være uheldig å bli solbrent.

Sisley Age-Minimizing After Sun Care

En lindrende og dyptfuktende aftersun. After-Sun Care Tan Extender er spesielt utviklet for å fukte, reparere og kjøle huden like etter du har vært i solen. De reparerende, fuktgivende og gjenoppbyggende egenskaper som finnes i ekstrakt av steviablader, planteglycerin og sheasmør virker lindrende, nærende og myk gjør huden. En nøye utvalgt kombinasjon av selvbrunende aktive ingredienser som fremmer hudens farge på en helt naturlig måte. Kremen har en fin og lett konsistens, så den raskt trekker inn i huden og kan brukes i ansiktet. Ved daglig bruk er After-Sun Care Tan Extender med på å redusere risikoen for at huden skal flasse av, så du kan beholde den vakre fargen lengre. Huden blir lekker, glatt og myk som silke.

3473311683304_27[1]

 

 

The Organic Pharmacy Cellular After Sun Cream

En lett og pleiende after sun krem. Pleier, lindrer og fukter huden. Hjelper å roe ned brent hud. Passer for barn også. The Organic Pharmacy After Sun er en lett, men pleiende, laget for å roe, berolige og er fuktighetsgivende mot huden. Denne spesielle formelen er beriket med: Aprikos, karite smør og Rose Hip som pleier, Aloe Vera for å berolige, nesleekstrakt for å roe, Marigold som er helbredende, Appelsin ekstrakt for å forlenge brunfargen, grønn, hvit og rød te, rik på antioksidanter som reparerer skader i huden.

large_27409_the_organic_pharmacy_aftersun_100ml

Rudolph Care After Sun Repair Spray

En lett, kjølende after sun mist som nærer, beroliger og lindrer varm og solbrun sommer hud. Nærende og oppbyggende ingredienser som agurkekstrakt lindrer og har antiinflammatoriske egenskaperAloe vera kjøler, helbreder og gjenoppbygger og tindved en sterk antioksidant. Argan ekstrakt tilfører næring og fuktighet og allantoin, som kommer fra Comfrey røtter, bygger opp hudens vev og øker glatthet.

La Mer The After Sun Enhancer

La Mer The After Sun Enhancer er en luksuriøs kjølende gele som umiddelbart fukter og stopper prosessen i en solbrent hud. Den vil i tillegg til å lindre huden gi den en strålende glød, og gjøre huden myk og behagelig.

5fr001_lg_1_

Rudolph Care After Sun Repair Spray

En lett, kjølende after sun mist som nærer, beroliger og lindrer varm og solbrun sommer hud.Nærende og oppbyggende ingredienser som agurkekstrakt lindrer og har antiinflammatoriskeegenskaperAloe vera kjøler, helbreder og gjenoppbygger og tindved en sterk antioksidant. Arganekstrakt tilfører næring og fuktighet og allantoin, som kommer fra Comfrey røtter, bygger opp hudens vev og øker glatthet.

rudolph_aftersunspray1434711164[1]

Skriv melding

Abonner Til toppen