Visste du at håret ditt også trenger solbeskyttelse?

Sommersolen er herlig, men også skadelig for hud og hår. Mange er flinke til å bruke solkrem, men visste du at du også burde beskytte håret? Spesielt hvis det er bleket, farget eller varmebehandlet. Vi har supre produkter som pleier, bevarer og beskytter håret ditt!

Du har sikkert opplevd at håret ditt endres etter lang soleksponering. Det forårsakes av at melanin-pigmentene i håret ditt falmer. I tillegg kan solen også ødelegge viktige proteiner i håret, noe som forårsaker tørrhet, redusert styrke, redusert glans, stivhet og sprøhet. UV-stråler kan også angripe det ytre laget til hårstråene, som skaper splittede tupper. Siden hårceller teknisk sett er døde, vil disse solskadene forbli i håret til nye hårstrå med mer pigment kan vokse og erstatte dem.

Sisley Protective Hair Fluid

Solbeskyttelse til håret! Sisley Protective Hair Fluid danner en beskyttende film som beskytter håret mot skadelige effekter av sol, sjø og svømmebasseng-vann. Beskytter fargen på naturlig, farget, bleket eller stripet hår, samtidig som den gir en fantastisk glans og gjør håret vakkert. Påfør på tørt eller fuktig hår før eksponering.

Hårmasker som gir fukt og næring

  • Oribe Signature Masque, rik, fuktighetsgivende maske som forvandler selv det tørreste og mest behandlede hår så det blir mykt, glatt og behagelig. Passer alle hårtyper.
  • Oribe Gold Lust Transformative Masque, passer bra for slitt og livløst hår som har blitt behandlet. Gjenoppretter slitt og livløst hår. Gir glans og styrke til hvert enkelt hårstrå.
  • Kiehl’s Olive Fruit Oil Deeply Repairative Hair Pak, gir en dyp, nærende behandling av håret som gjenoppretter glans selv i skadet hår.
  • Sisley Regenerating Hair Care Mask, Fire botaniske oljer nærer hår og hodebunn i dybden. Gir vitalitet til hodebunnen og redder skadet og tørt hår. Inneholder oljer fra shea, makadamia, kamelia og hasselnøtt. Gir mykt, strålende hår.

For fargebehandlet hår

  • Oribe Color Masque For Beautiful Color, perfekt for deg som liker å farge håret eller tilbringer mye tid i solen. Gir liv og glans til håret ditt med intens fukt som beriker skjellaget, UV-filter som virker fargebeskyttende og ingredienser som glatter ut håret. En styrkende, reparerende maske som gjør håret glossy og vakkert.

For alle hårtyper og hodebunnpleie

  • Sisley Pre-Shampoo Purifying Mask, “nullstiller” håret ved å absorbere og fjerne urenheter som har bygget seg opp i hodebunnen og håret. Føles lett og mild i håret og egner seg godt selv for den mest sensitive hodebunnen. Påfølgende hårprodukter fungerer mye mer effektivt, og håret holder seg rent i flere dager etterpå.
  • Omorovicza Revitalising Scalp Mask, brukes før sjampo. Inneholder ungarsk mineralleire som er rik på kalsium og magnesium og trekker ut urenheter, kjølende mentol og kamfer som gir umiddelbar beroligende og kjølende effekt, og salisylsyre som skånsomt eksfolierer for å minimere flass og rense hårsekkene grundig. Fuktighetsgivende oljer gjør håret silkemykt. Hodebunnen føles superfrisk, komfortabel og hydrert.

Skriv melding

Abonner Til toppen