Think Pink!

Har du fått med deg denne sminketrenden?

En tendens vi ser mye av nå er øyesminke i rødt, rosa og burgunder-toner. Dersom du vanligvis går for bruntoner og grått kan det virke noe skummelt å velge kjærlighetens farger på øynene, men det er flere grunner til hvorfor man bør vurdere nettopp disse nyansene.

Først og fremst er disse fargende flatterende på de fleste, og kan fremheve din øyefarge i mye større grad enn hva brunt eller grått vil gjøre. En dash av farge er utrolig fresht, og kan skape litt liv til hverdagsantrekket, eller gjøre deg om til festens blikkfang. (Bare å prøve en kajal i aubergine på våtkanten og du vil fort merke effekten.) Etter noen mørke vintermåneder, Valentines Day, og med våren rundt hjørnet, er dette kanskje den perfekte tid til å inkludere litt farge inn i hverdagsminken. Her er fire av våre favoritter.

TOM FORD  Eye Color Quad – Electric Cherry

Electric Cherry fra Tom Ford er en lekker øyenskyggepalett med fire komplimenterende farger i nydelig shimmertekstur. Nyansene går fra rosatoner til kjølig lilla og burgunder-rød toner. Tom Ford sine paletter er kjent for sitt sterke fargepigment og gode konsistens. De er lette å blende ut og drysser lite. Hva med en romantisk smonkey eye til helgen?

TOM FORD Eye Color Quad – Cherry Smoke

En annen lekkerbisken fra Tom Ford er den dypere paletten Cherry Smoke. Denne består av farger i fersken til mørke kirsebær-toner, fra skimmer til matt. Sprayer du litt makeupspray på en kost kan du lage en eyeliner med den matte skyggen. Perfekt for a night out!

La Bouche Rouge – Les Ombres Eyeshadow Palette Refill

La Bouche Rouge har blitt en av våre store favoritter, både takket være fantastiske produkter, og deres geniale refill-system. Deres fem øyenskyggepaletter er intet unntak. De er godt pigmentert, drysser ikke, er enkle å blende, og sitter godt. I tillegg inneholder de naturlige og pleiende ingredienser, så her slår du to fluer i en smekk. Øyenskyggepaletten i fargen Salton er i en harmonisk harmoni av champagne, gull og rosa. Lekkert!

Sisley Percect Eye Khol – Purple

Sisley sin Phyto-Khol Perfekt har en unik konsistens og gir et hint av en skinnende metallisk finish. Fargen Purple er i en nydelig plommefarger, som gir en spennende effekt og som fremhever øynene. I tillegg inneholder den flere ingredienser som bidrar til en behagelig, presis og enkel påføring, samt at den er skånsom mot det sarte øyelokket og kontaktlinsebrukere. Ønsker man en noe mer smonkey look så kan den enkelt smudges ut før den tørker, og når den først tørker så har den et fantastisk godt hold.

Byredo Limited Edition Mascara – Mixed Emotions

The cherry on top er Mixed Emotions mascara fra Byredo, som er i en sofistikert, dyp burgunderfarge. Den fremhever øynene på en spennende måte, og gir dem mer liv enn svart eller brunt vil gjøre. Kosten er i en buet form, som gir presis påføring og hjelper til med å løfte og gi vippene en fin bøy. Du kan også fint legge på flere lag uten at det klumper seg. 

Skriv melding

Abonner Til toppen