Tid for vårrengjøring! Book din Sisley time i dag.

Vi har ledige timer for Sisley hudpleieaktivitet i en begrenset periode (18-22. mars)

Foto: Sisley

Gi huden din en ordentlig vårrengjøring med en hudpleiebehandling. Susan, Sisleys egen hudekspert kommer til oss mandag 18. til fredag 22. mars og er klar for å gi huden din den oppmerksomheten den fortjener etter en lang vinter.

Gå ikke glipp av denne aktiviteten:
Ved kjøp av 2 Sisley hudpleieprodukter, tilbyr vi deg denne fornyende behandlingen, verdt 1700 kr, helt kostnadsfritt. Som en ekstra bonus får du også en Sisley-gave til en verdi av 1100 kr.

Nå kan du altså fylle på med produktene du trenger, og få en magisk pause fra hverdagen samtidig. Vi kan garantere en avslappende time i Susans hender, og en ansiktsmassasje du sent vil glemme. Sesongovergangen er det ideelle tidspunktet for en detaljert hudanalyse, slik at du kan tilpasse din daglige rutine etter hudens behov i det skiftende vårværet. Så hva venter du på?

Ring oss i dag på tlf: 22 44 61 42 for å booke din time!

Sisley er spesielt anerkjent for sin kunnskap innen anti-aldring og har blant annet skapt den prisvinnende serien Sisleÿa. Grunnlagt i Frankrike, har Sisley bygget opp et rykte for å bruke sin dype forståelse av planter og deres effekter på huden for å utvikle høyt spesialiserte hudpleieprodukter. 

Velkommen til behandling hos Gimle Parfymeri.

Visste du at Sisley har lansert ny foundation? Les mer om den i dette innlegget.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen