Tips til vinterhuden: Ansiktsoljer

Om vinteren trenger huden mer fukt og fettstoffer, og da tyr vi alltid til gode ansiktsoljer.

Hvem kan bruke ansiktsoljer?
Alle kan bruke oljer, ikke bare de aller tørreste. Faktisk så kan en olje i mange tilfeller være det produktet som klarer å balansere oljete og fet hud. Bruker du kun uttørkende produkt vil huden fortsette å overprodusere olje. Tilfører du derimot olje fra utsiden får huden “nok” og trenger ikke produsere like mye for å holde huden hydrert. Huden kan gjenfinne en balanse.

Når bruker man en ansiktsolje?
Hvordan du bruker oljen kommer litt an på behov og preferanser. Noen bruker det både morgen og kveld, men er du av den blankere hudtypen så kan det være greit å holde oljen til kveldsrutinen.
Man kan legge den enten etter serum og før krem, da klarer den å trekke litt dypere ned og gir huden et plump, gjennomfuktet utseende. Legger du oljen oppå kremen i stedet så får du enda bedre beskyttelse til en tørr hud, samt masse fin glød! Prøv deg frem så finner du kjapt ut hva som fungerer for deg.

For alle: Augustinus Bader, The face oil:
En nydelig duftfri olje som virkelig gir huden en glødende utstråling uten å virke fettete. Denne passer alle hudtyper, og kan brukes alene (uten krem over eller under.)

For fet hud: Omorovicza Miracle Oil 30ml
Denne oljen kan brukes av alle, og fungerer ypperlig til de fetere hudtypene som trenger å få balansere seg. Denne absorberes som et lett serum, men gir masse fuktighet og beskyttelse til huden.

Skriv melding

Abonner Til toppen