Titt-tei sola!

SUN (Custom)

Dagene begynner å bli lysere og lengre, og det er jo bare så deilig. Da må vi ta frem solkrem og solbriller.

Akkurat nå hvis du bare skal være i byen trenger du faktor 25-30, og skaff deg noen kule solbriller, gjerne flere.

La Mer The Reparative Face Sun Lotion SPF 30, Denne luksuriøse solkremen absorberes raskt og gir bredspektret UVA / UVB beskyttelse og kraftige anti-aging fordeler. Vakker glød mens huden blir beskyttet og fuktet.

lm sol (Custom)

Sisley Super Soin Solaire Facial Sun Care SPF 30,  er en delikat solkrem til ansiktet som smelter inn i huden og etterlater en matt og silkemyk overflate.
Bidrar til å beskytte huden mot aldring, rynker, pigmentflekker, dehydrering, og gjør den fast og smidig.

sis sol (Custom)

The Organic Pharmacy Cellular Protection Sun Cream SPF 25, økologisk solkrem som gir en trygg, gyllen brunfarge. Beskytter huden mot UVA og UVB stråler. Holder huden nærende og fuktighetsgivende. Reparerer og regenererer.

 TOP 30

Omorovicza Mineral UV Shield SPF 30,dette er en fysisk solkrem som beskytter og reparerer huden uten  å tette porene eller lage irritasjoner.

Vitamin C reduserer effekten av solskader og de lysreflekterende mineralene og titandioksyd glatter ut  linjer og ujevnheter og etterlater huden med en glatt og matt overflate.

mineral-uv-shield2-prod (Custom)

Solbriller

KYME Solbriller

Historien bak KYME startet med at optiker ANTONELLO CALDERONI  lagde en liten solbrillekolleksjon som skulle speile en personlig smak av en forretningsmann. Kolleksjonen ble vist blant mange kjente og etablerte merkevarer, og det som startet som et lite eksperiment ble en suksess takket været kvalitet og pris.

Navnet Kyme kommer fra det greske ordet som betyr bølge, et symbol på energi og bevegelse.

Merket har spesialisert seg på italiensk håndverk med høy kvalitet og moderne design. De har utviklet sin egen identitet og kommer stadig med nye modeller og design i forskjellige farger, materialer og glass. Ofte i limited edition eller spesielle utgaver.

KYME er stolte av samarbeid og partnerskap med de store motehusene

kyme-091 (Custom)

Anna Karin Karlsson “The Queen of Sunglasses”

Anna Karin Karlsson opprinnelig svensk begynte å jobbe hos en optiker i London som 19 åring. Hun utviklet en dyp forståelse og interesse for brille design og håndverk. Etterhvert designet hun briller for høyt respekterte personer og moteguruer, og hun ble en del av moteverden i London.

Musikk har alltid betydd mye for Anna Karin Karlsson, og hun har selv laget og produsert musikk i undergrunn miljøet i London. Med en fot i dette miljøet og en fot i overklassen blir hennes design spennende, nyskapende, glamorøs og rocka. Hennes mange talenter og hennes kunnskaper gjør henne til en av de store innen solbrille design.

anna-Karin-sunglasses-in-SrtaJara2 (Custom)

Quay

QUAY er et australsk solbrillemerke, som er ultratrendy og har tatt kjendisverdenen med storm. De gode prisene gjør at du kan ha en liten brillegarderobe. De kommer i  mange forskjellige farger og modeller. Her er det bare å gå litt banans.

Skjermbilde-2015-06-28-kl.-14.52.36 (Custom)

Skriv melding

Abonner Til toppen