Omorovicza utvider den ikoniske “Queen of hungary” serien

Queen Cream og Queen Cleanser er to nye tilskudd i “The Queen of Hungary” serien fra Omorovicza. Produktene kombinerer de aller beste ingredienser med luksuriøse konsistenser du vil elske.Omorovicza Queen of Hungary Queen Cream

Queen Cream fungerer nærmest som et skjold for huden din. I tillegg til å gi intens fukt, beskytter den også huden mot stress og frie radikaler ved hjelp av næringsrike oljer og mikroalger. Den rike balm-konsistensen er utrolig behagelig, og luksuriøs. Over tid vil du se at hudtonen blir jevnere, huden blir fastere, og du får mer glød. Queen cream er en dagkrem, og derfor formulert slik at det passer ypperlig under makeup, nesten som en primer.

Dagkrem som fukter, reparerer
og beskytter hudenOmorovicza Queen of Hungary Queen Cleanser

Queen Cleanser er en mild rensekrem, som effektivt fjerner alle urenheter på en skånsom måte. Rensen inneholder en kombinasjon av oljer som styrker og reparerer hudens fuktbarriere, beskytter huden mot stress og og bevarer elastisiteten. Calendula ekstrakt roer ned huden og reduserer tegn på irritasjon. Queen Cleanser inneholder også Omoroviczas patenterte “Healing Concentrate™” som etterlater huden fastere og med mer glød. 

Fuktgivende rensekrem som balanserer
og roer ned huden

Skriv melding

Abonner Til toppen