Tom Ford duftlys med de mest populære, sensuelle og varme duftene hans

 tom-ford-lys-2

White Suede, er en vill, sjarmerende og uimotståelig duft som fanger den rå essensen av disse tre medgjørlige sensuelle materialene. Den overraskende muskblandingen blir fremhevet av en fløyelsmyk rose og varm amber.

Tuscan Leather, er en rå, ekstravagant og dyrisk duft som er en moderne klassiker med duft av lær, jasmin og olibanum. Den oppleves som rå og forfinet, sensuell og sofistikert.

Tobacco Vanille, er en overdådig, varm og ikonisk duft som minner om en engelsk herreklubb, osende av krydder. Gir et moderne, overdådig og nesten listig inntrykk som er 100% mann. Blir også brukt av kvinne

Oud Wood, er en sjelden, eksotisk og distinktiv duft som med det kostbare  agaretreet, eksotiske rosetre og kardemomme baner vei for en røkt blanding med en varm sensualitet.

Cafè Rose, er en lokkende, eksotisk og forførende duft som er et perfekt portrett av en rose. Den lette kaffenoten og det edle treet skjærer gjennom den rike roseduften og gir dybde til duften.

Neroli Portofino, er en levende gnistrende og transporterende duft som fanger den kjølige brisen, det krystallklare vannet og den frodige vegetasjonen på den Italienske riviera.

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen