Tom Ford Grooming Collection-For den maskuline mannen

Som eneste parfymeri i landet er vi veldig stolte over å ha fullt sortiment av Tom Fords Grooming Collection. Dette er en hudpleieserie spesielt laget for den maskuline mannen som er opptatt av å ta vare på utseende sitt.

Purifying Face Cleanser 

Purifying Face Cleanser  med Tom Fords Skin Calming & Infusing Complex virker beroligende og etterlater huden usedvanlig ren uten at den tørker ut. Fukter og forbedrer huden før barbering så huden ser og føles glatt, uthvilt og full av energi.

Anti-Fatigue Eye Treatment

Tom Ford mener at øyebehandling er et must og ikke en luksus. Han utviklet denne multi-gunstige, restorative øye behandlingen som er fylt med Tom Ford Skin Calming & Infusing complex for å løfte og stramme utseendet på huden rundt øynene. Bidrar til å redusere linjer og rynker. Sølv tupp  applikatoren bidrar til å kjøle ned huden, reduserer synlige hevelser så øynene ser uthvilt og våkne ut.

NMF15_C1GBV

Skin Revitalizing Concentrate

Når huden din er sliten eller tørr trenger den en multifunksjonell behandling av olje både fra maten du spiser og fra fuktighetskremer. Denne formelen inneholder den høyeste konsentrasjonen av Tom Ford Skin Calming and Infusing Complex , pluss essensielle oljer og andre rike naturlige ingredienser. Den fukter dypt inn i huden og gir næring og lindrer, og kan brukes både før og etter barbering. Huden din får færre fine linjer og større motstandskraft mot skader. Regenererende og behandlende olje.

Oil-Free Moisturizer

Denne fuktighetsgivende og fuktighetskremen er avgjørende for å oppnå en velholdt hud. Lett, rask-absorberende og hud-mattende, bruker den Tom Ford Skin Calming and Infusing Complex til å minimere irritasjon og rødhet, og skaper en barriere for å beskytte huden mot de synlige effektene av forurensning og giftige stressfaktorer. Formulert med luksuriøse oljer, vil den fukte huden din, hjelpetil å reversere sliten hud og bidra til å redusere utseendet av fine linjer og porer.

Bronzing Gel

Tom Ford utviklet denne bronzeren for å få utseendet av noen få minutter med sol på huden .Styrker hudfargenog gir et sunt utseende med litt farge. Laget med en vannbasert, oljefri formel som blander seg inn i huden uten at det dekker for mye. Formulert med Tom Ford Skin Calming and Infusing Complex som roer ned og pleier huden. The Bronzing Gel kan brukes over hele ansiktet, eller rett og slett på de stedene solen naturlig ville treffe deg: kinnben, på neseryggen og toppen av pannen.

Men’s Concealer

Alle menns ansikter lider  tidvis av rødhet, kviser,farge under øynene under øynene eller barberhøvel kutt. Disse tingene kan raskt kamufleres med concealer i en naturtro måte. Tom Ford For Men Concealer er et praktisk, enkelt verktøy: en vri-up stick som tilbys i tre nyanser. Den kan brukes med fingrene etter fuktighetskrem eller øyekem, og den vil  blande inn i huden og skjule ujevnheter.

Hydrating Lip Balm

En av de enkleste tingene en mann kan gjøre for å forbedre utseende sitt er å bekjempe tørre lepper og forbedre leppenes glatthet og tekstur. Denne ultra-mykgjørende leppepomaden inneholder en unik blanding av naturlige oljer, vitaminer og oljer for å berolige og smøre. Lip Balmens fuktighet bidrar til å beskytte leppene fra påvirkningene fra vær og andre ytre påvirkninger.

TOM FORD Exfoliating Energy Scrub

Denne energigivende skrubben er spesielt utviklet til normal og fet hud, og den inneholder knuste aprikoskjerner, som bidrar til å fjerne døde hudceller og rense porene, for en renere og jevnere hud. Inneholder: Tom Ford For Men Skin Calming Complex,

TOM FORD Intensive Purifying Mud Mask 

Beroligende og naturlig leirmaske som forebygger uren hud og irritasjon. Når masken tørker, renses huden i dybden og overflødig talg og urenheter fjernes. Etter få minutter føles huden renere og mykere. Fjernes med lunkent vann.

TOM FORD Conditioning Beard Oil

Nøkkelen til et flott skjegg er daglig pleie. Pleiende olje som mykner og pleier skjegget med en lett formel som inneholder mandel-, jojoba- og vindruekjerneolje samt e-vitamin. Kommer med tre ikoniske Tom Ford private blend dufter- Tobacco Vanille, Oud Wood og Neroli Portefino.

TOM FORD Shave Cream

TOM FORD Brow Gelcomb

TOM FORD Beard Comb

Skriv melding

Abonner Til toppen