Tørr på kroppen? Slik gjør du huden silkemyk

Under mange lag med klær gjennom vinteren blir huden gjerne tørr, og med lite bar hud i hverdagen er det fort gjort å glemme bort å pleie huden på kroppen. Et enkelt, deilig og effektivt tiltak er å bruke en peeling på kroppen! Det føles fantastisk, sirkulasjonen øker og huden etterlates betraktelig mykere, smidigere og klarere.

Å ekfoliere kroppen din er like viktig som og eksfoliere ansiktet. Gamle hudceller som blir liggende gjør at huden blir gusten og grå. Det letteste er å gjøre det i dusjen så slipper man så mye søl. Kroppspeelinger kommer ofte som salt-eller sukkerskrubber med aromatiske oljer som pleier huden og gjør at det lukter vidunderlig .

Noe som også er fantastisk for huden er i tillegg å tørrbørste. Som navnet tilsier er dette å bruke en børste på tørr hud. Dette gjør man før man går i dusjen eller tar et bad. Dette driver ut toksiner, øker sirkulasjonen og vil også hjelpe mot celulitter. Gjør dette til en rutine så vil du merke at huden blir fantastisk myk og full av energi.

Her er våre favoritt-peelinger:

Omorovicza Gold Sugar Scrub

 

 

 

Sisley Energizing Foaming Exfoliant Body

 

Kiehl’s Creme De Corps Soy Milk And Honey Body Polish

Kiehl’s Gently Exfoliating Body Scrub Coriander

Karmameju RECHARGE ionic body brush

Karmameju Ionic tørrbørste en enkel måte å balansere elektromagnetisk energi i kroppen på, samtidig som den virker avgiftende. Tørrbørsting med Karmameju Ionic kroppsbørste skaper negative elektriske ioner direkte på huden gjennom naturlig friksjon. Negative ioner stimulerer tilførsel av oksygen til cellene våre og kroppsvev, og hjelper lymfekjertlene med å avgifte blodet.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen