Trend Alert! Rød øyesminke

gigi-hadid-copper-red-eye-makeup

 

Denne sommeren og høsten blir rød og kobberfarget øyemakeup super trendy. Chanel, Armani, Tom Ford og alle de store makeup merkene kommer nå med rød øyesminke i både mascara, eyeliner og øyeskygge. Vi kommer tilbake til dere med med nyhetene når de kommer og tips til hvordan du kan legge denne kule looken.

Her er noen av produktene vi har nå som kan brukes til et “Red Eye Look”

Tom Ford Cream Color for Eyes – Burnished Copper (kun i butikk)

tf eye

Girogio Armani Beauty Eye & Brow Maestro 14. Henna

Dette er en unik fargegele, som kan brukes både til bryn, hår, som øyenskygge, rouge og eyeliner. Geleen er pudderfri og klumper derfor ikke, hvilket gir et naturlig utseende.

armani red brow

 

Giorgio Armani Beauty Eyes to Kill Eyeshadow Nr.2

Giorgio Armani Eyes to Kill Eyeshadow representerer en innovativ tilnærming til øyenskygge, som kombinerer spektakulære farger med ett look som holder lenge. Opplev ekstra glansfulle, spennende farger, som er enkle å legge. Kan både påføres med en finger eller med børste, og i både våt og tørr form.

nr 2

 

Sisley Eye Shadow Burgundy

Ultra fin og silkemyk konsistens som er enkel å duse ut.

sis

Kjær Weis Eye Shadow Wisdom

En metallisk blanding av grå, brun og lilla. Fremhever din naturlige øyenfarge.

KW

Giorgio Armani Beauty Eyes to Kill Solo Nr.23

Giorgio Armani Eyes To Kill Solo fås med tre forskjellige finish: skinnende, matt og intens. Det brede utvalget av farger, ulik finish og unike konsistens gir øyemakeup en helt ny dimensjon med et naturlig og sofistikert resultat.

L4630200-large

Juice Beauty PHYTO-PIGMENTS Cream Shadow Stick

Glansfull farge pakket med plante pigmenter leverer en lett kremet konsistens. Passer like godt som øyeskygge som en myk liner rundt øynene.

css-swatch-stone

 

 

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen