Turkis lykke

020

Turkis hører til i den kalde enden av fargespekteret, og den er enda kaldere enn blå. Den er kjølig og forfriskende og lar tankene gå til eksotiske strender og turkisblått hav. Turkis roer nervene og styrker immunforsvaret.

Crême De La Mer Blue Heart, en hyllest til havet og World Ocean Day, Dette er den legendariske La Mer kremen som gjør din hud myk, smidig og gjennomfuktet.
På sikt blir huden myk, linjer og porer forfines og huden stråler av en sjelden ungdommelighet.

Deborah Lippmann On The Beach, nydelig sjøblå neglelakk som er perfekt til sommeren.

Tom Ford Fleur De Portefino, En levende gnistrende og transporterende duft som fanger den kjølige brisen, det krystallklare vannet og den frodige vegetasjonen på den Italienske Riviera.

Sisley Phyto-Eye Twist Lagooner en alt-i-ett øye make-up løsning, øyenskygge + eyeliner.Den store tuppen farger øyelokkene i en lit bred linje, og den er lett å påføre. Den er beriket med plantebaserte aktive ingredienser (grønn te, White Lily, Camellia) og beskytter den sarte huden på øyelokkene. Den myke og vannfaste metallsiske teksturen gir en ultra-lett påføring gir hold hele dagen lang.

Sisley Cellulinov Intensive anti-cellulite body careAktive ingredienser som rødalger, indisk lotus, longan frø, rødalger kombinert med koffein og cedrol setter i gang utskillelsen av fettstoffer i huden og reduserer opphopningen av nye fettstoffer.

Esteè Lauder New Dimension Serum, et herlig oppstrammende serum som reduserer linjer

Sminkepung fra Hammann Leather, hådlaget sminkepung i ekte kalveskinn. Finnes i forskjellige størrelser og i masse nydelige farger.

Spenne fra Alexandre De Paris, i turkis perlemor. Alt fra Alexandre er så vakkert. 

Jennifer behr hårstrikk, med krystaller i turkis. Fantastisk lite smykke å ha i håret.

Solbriller fra Quay, finnes i mange forskjellige varianter, farger og former.

Skriv melding

Abonner Til toppen