Ukens favorittprodukt: Facemist!

Lyst på en umiddelbar oppfriskning og en ekstra dose fuktighet gjennom dagen? Vi har plukket ut tre “face mists” som vi er helt avhengige av på en daglig basis. Hos oss finner du en slik på arbeidspulten, i vesken, i baderomshyllen og i strandbagen den kommende sesongen. Finn misten som passer dine behov best, enten det er å beskytte mot forurensing eller gi sminken et ekstra glødende løft.

Nyhet! The face mist fra Augustinus Bader

Den forfriskende nyheten The face mist er beriket med Augustinus Baders banebrytende TFC8-kompleks, som støtter hudens naturlige fornyelsesprosesser. Hyaluronsyre og et unikt polysakkarid-kompleks hydrerer og skaper en usynlig beskyttende barriere mot forurensning og ytre påvirkninger. Nøkkelingredienser som edelweiss-ekstrakt og karsespire-ekstrakt tilfører antioksidanter og bidrar til en jevnere, mer strålende hudtone med bedre elastisitet og fasthet.

Bruk The Face Mist når som helst på dagen for en forfriskende og oppkvikkende effekt. Spray den over ansikt og hals etter rens, før fuktighetskrem eller ved behov.

The energizing hyaluronic mist fra Tom Ford


En gammel favoritt! Tom Ford Hyaluronic Energizing Mist er en oppfriskende ansiktsmist med koffein og vitamin E som gir masse fukt, setter sminken og frisker opp huden i løpet av dagen. Misten gjør huden myk og gir en superfin glød. Denne er super å bruke dersom du syns basesminken ble litt for dekkende eller ser tørr ut for å tilføre nytt liv.

Tips: Spray den på sminkekosten for å gjøre hvilken som helst øyenskygge om til en flytende eyeliner.

La Mer The Revitalizing Mist

The Revitalizing Mist fra La Mer er en forfriskende mist som gir huden dyp fukt og utstråling. Misten er beriket med botaniske ekstrakter og La Mers Miracle Broth™ som fremmer cellefornyelsen. Et herlig og luksuriøst produkt som du kan bruke både før og etter hudpleierutinen.

Tips: Ha den i kjøleskapet for ekstra kjølende effekt på varme sommerdager. Så digg!

Les også om vårens nye renseprodukter.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen