Unik mulighet til å shoppe Westman Atelier samarbeid

Foto: Westman Atelier
Foto: Westman Atelier

Toalettmappen The Train Case er et samarbeid mellom Westman Atelier og det Londonbaserte luksusmerket Métier, som er kjent for sin tidløse eleganse, gjennomtenkte design og fantastisk kvalitet. Makeupvesken er håndlaget i Italia, og skreddersydd for Westman Atelier produktene. Veskens interiør inneholder seks rom laget spesielt for makeup-stickene og pudderne. Den inneholder også to glidelåslommer for oppbevaring av børster med et vannavstøtende stoff på innsiden. Perfekt reisepartner som har plass til alt du trenger på reise.

The Train Case kommer i to ulike fargekombinasjoner: Herringbone and Mauve og Linen and Créme.

Vesken har kun vært for salg på Westman Ateliers egne nettsider, men nå har vi fått muligheten til å tilby deg denne vakre reisepartneren i en begrenset periode.
Tilgjengelig i butikk og på nett.

Westman Atelier x Métier The Train Case – Herringbone and MauveWestman Atelier x Métier The Train Case – Linen and Crème

Kommentarer

Hei
Jeg trenger ny makeup og har hørt mye bra om Westman Atelier. Jeg er usikker hvilke toner/farger som er riktige for meg. Er det mulig å få hjelp av dere til å velge riktige farger og litt hjelp til bruken?

skrevet av Heidi Thoeneie / 09.26.22 - 09:04

Hei Heidi.
Ja, vi kan absolutt hjelpe deg med dette.
Dersom du ikke har mulighet til å besøke oss anbefaler jeg at du ringer oss på 22 44 61 42 så vil en makeup-artist hjepe deg.

Vennlig hilsen Marthe

skrevet av Gimle Parfymeri / 09.26.22 - 09:14

Skriv melding

Abonner Til toppen