Unn deg selv litt luksus og lag ditt eget hjemmespa.

La roen senke seg, få en pause fra en hektisk hverdag, og fyll opp energi-lageret med ditt eget hjemmespa. Med disse produktene kan du gi deg selv litt ekstra kjærlighet, og få maks ut av din alenetid.

Foto: Augustinus BaderBYREDO Cotton Poplin Candle

Det er lite som setter spastemningen som et levende lys. Med Byredo´s Cotton Poplin fanges følelsen av å bli pakket inn i en nyvasket badekåpe av myk bomull. Inneholder delikate duftnoter av kamille, sedertre og musk.


Vyrao Verdant Incense 30 Sticks

Glem den tradisjonelle røkelsen fra 90-tallet. Disse røkelsespinnene fra Vyrao er laget av rene parfymeoljer fra planter og blomster av høyeste kvalitet, og dufter deilig av italiensk bergamott, einer, appelsinblomst og musk. Rommet fylles gode vibber, som gjør disse ypperlige å brenne på morgenen eller når du føler at du trenger en ekstra boost av energi og motivasjon.


Supracor SpaCells Bath Mitt

Supracor sin SpaCells Bath Mitt er en skikkelig “vidunder-vott” som er perfekt til å bruke som tørrbørting av kroppen, eller når du tar et bad eller en dusj.  Den både renser og eksfolierer kroppen, som gir en mykere og glødende hud og bidrar til bedre hudhelse. Ta den på og masser i sirkulære bevegelser for å fart på blodsirkulasjon og ta bord døde hudceller. Den er helt super å bruke før barbering eller voksing for å unngå inngrodde hår, eller før selvbruning for et jevnere resultat. Da den er naturlig antibakteriell er det bare å riste av overflødig vann og henge den opp til tørk etter bruk.  


Omorovicza Budapest Bath Salt

Det å ta seg et deilig, varmt bad er noe vi alle kan ha godt av. Nå har Omorovicza kommet med et badesalt som løfter dette til et nytt nivå. Budapest Bath Salt inneholder en blanding av ungarske salter som renser og beroliger, og lindrer innflammasjon og muskelspenninger. I tillegg inneholder det deres patenterte Healing Concentrate, samt en blanding av aromatiske essensielle oljer som balanserer både kropp og sinn og gjør huden myk og smidig. Skru på vannet, la badekaret fylle seg opp, og strø litt av saltet i før du synker ned i det varme vannet. Eller bruk det som en skrubb før du går i dusjen.


Omorovicza Budapest Bath Oil 

Smør inn kroppen med Budapest Bath Oil før en dusj eller et bad, eller hell den oppi badekaret for en touch av luksus. Denne silkemyke oljen inneholder en aromatisk blanding av essensielle oljer fra rosmarin, salvie og kamille, som roer ned og balanserer kropp og sinn, samt virker lindrende på inflammasjon og muskelspenninger. I tillegg inneholder den deres Healing Concentrate, samt pleiende jojobaolje som mykgjør og fukter huden.

Sisley Velvet Sleeping Mask with Saffron Flowers

Sisleys fløyelsmyke Velvet Sleping Mask er en ypperlig SOS- maske for den sensitive vinterhuden. Har du vært en dag ute på ski er det fantastisk å legge denne etterpå, da den øyeblikkelig beroliger, gir fukt, og demper rødhet blant annet ved hjelp av lindrende safranblomst.
For ekstra god effekt kan du sove med den på, slik at den får jobbe når huden er på sitt mest regenererende.

Augustinus Bader The Face Cream Mask

Det er ikke lenge siden Augustinus Bader kom med The Face Cream Mask, og vi alle falt pladask. Masken lysner, strammer opp, og gir øyeblikkelig mer liv til en gusten og grå hud. Den inneholder merkets patenterte TFC-8 gele som bidrar til at cellene i huden samarbeider bedre, som igjen hjelper til med å reparere og gjenoppbygge huden. Den kan både brukes som en Quick-fix i 8 til 10 minutter, eller velg å sove med den gjennom natten for optimal effekt.


La Mer The Reparative Body Lotion 

Kundefavoritten The Reparative Body Lotion fra La Mer har en silkeaktig konsistens og tar knekken på tørr og gusten hud på kroppen. Den inneholder fuktighetsgivende ingredienser fra havet og virker oppstrammende, i tillegg til å lukte helt himmelsk. Påfør den etter en dusj eller et bad, gjerne etter eksfoliering av huden da dette gjør den mest mottakelig for fukt og pleie. Resultatet blir en myk, glødende og fornøyd hud.


Sisley Self Tanning Hydrating Body Skin Care

Savner du sommergløden har vi et ess i ermet. Sisley sin selvbruningskrem absorberes raskt og gir huden masse fukt og en jevn solkysset glød. Bruk Selvbrunings-votten som følger med for å unngå skjolder, påfør et tynt lag og jobb den inn i huden med sirkulære bevegelser.

Sisley Self Tanning Hydrating Facial Skin Care

Prøv også Sisley sin selvbruning for ansikt som gir masse fukt, og et nydelig hint av farge. Den gir raskt resultat ca. 2 timer etter påføring, og kan brukes ca. 2 ganger i uken for å vedlikeholde fargen.

Kure Bazaar Nail Polish – French Rose

Etter at kropp og sinn har blitt beroliget og fått pleie, er det på tid å gi neglene en touch of colour. Kure Bazaar Nail Polish er 90% naturlig neglelakk, og inneholder et lavere nivå av petroleumskjemikaler enn hva som er normalt. Dermed kan man gi neglene en “detox” uten at man må ofre sine velstelte, nylakkerte negler. Frensh Rose er en av Kure Bazaar sine mange fine farger å velge mellom.  

Holistic Silk One Strap Silk Anti-Ageing – Navy Lavender Scented

En god natts søvn er en avgjørende faktor for helsen vår. Vi sverger til Holistic Silk sine lukseriøse masker da de stenger alt lys ute, og er fylt med lavendel som skaper en avslappende aroma. Silken hjelper med å holde på fuktigheten i huden, reduserer fine linjer, og bevarer en sunn hud. Masken kommer både i en versjon hvor den selv kan justeres med deres myke fløyelsbånd, eller velg den med elastisk strikk hvis du heller foretrekker med det.

Skriv melding

Abonner Til toppen