Vår beste hudpleie laget spesielt for menn

Menns hud har andre fysiologiske trekk – den er ofte tykkere, mer fet og eldes senere, men mer tydelig. Den utsettes daglig for mye stress, barbering, forurensning, vind og vær så det er like viktig for en mann å ta vare på huden sin som en kvinne.

Ansiktspleie til vanlig hjelper deg med å ta godt vare på huden din. Gode alternativer til menn her er fuktighetskremer fra for eksempel Acqua di Parma, Kiehl’s, Biotherm eller Giorgio Armani Men. Har du fetere hud bør du bruke The Organic Pharmacy eller Tom Ford.

Tom Ford har i tillegg en serie hudpleieprodukter for mannen som ønsker det lille ekstra: 

  • Exfoliating Energy Scrub passer for deg som har normal til fet hud, og gjør huden ren og jevn og renser porene ved å forsiktig eksfoliere vekk døde hudceller.
  • Hydrating Lip Balm For Men som motvirker tørre lepper og beskytter mot vær og vind, 
  • Bronzing Gel For Men som gjenskaper effekten av sol på huden og gir en glød som får huden til å se sunn og frisk ut,
  • Concealer For Men et praktisk og enkelt verktøy: en twist-up stift som raskt dekker rødme, urenheter eller mørke ringer og gir et usynlig, naturlig resultat.

Har du skjegg kan det være nyttig å bruke egne produkter laget for skjegg. Vask skjegget med Acqua di Parma Barbiere Beard Wash, og gi det pleie etterpå med Kiehl’s Nourishing Beard Grooming Oil, Tom Ford Conditioning Beard Oil i duften til Neroli Portofino eller Tobacco Vanille, eller Acqua di Parma Barbiere Beard Serum. Har du et lengre skjegg kan du style det med Acqua di Parma Barbiere Beard Styling Balm.

Gi ansiktet ditt en ekstra treat mellom barberinger med Acqua di Parma Barbiere Face Clay Mask, Acqua di Parma Barbiere Pumice Face Scrub, eller The Organic Pharmacy Deep Cleansing Face Wash så huden holder seg myk og jevn.

Kiehl’s Facial Fuel serien for menn

Forfriskende, nærende produkter beriket med vitaminer som gir energi og beskyttelse. Vekker og stimulerer gusten, trett hud. Bidrar til å forbedre hudens utseende og overflate. En av kundenes favoritter er Kiehl’s Facial Fuel Eye De-Puffer, som er en lett og oppfriskende øyestift som virker umiddelbart på puffy øyne og gir en kjølende effekt. Har du fetere hud anbefales Kiehl’s Oil Eliminator-serien.

8599667_fpx

Kiehl’s Age Defender serien for menn

Produkter for menn med moden hud som vil behandle tegn på aldring, fine linjer og rynker. Produktene strammer opp huden og gir rikelig med fukt. For fetere hudtyper anbefales Kiehl’s Age Defender Gel Moisturizer.

Biotherm Homme Force Supreme

Biotherm Homme-kolleksjonen som behandler alle synlige tegn på aldring. Gjenoppretter hudens balanse, styrker og beskytter med algeekstrakter og plankton. Resten av produktene i Biotherm Homme-serien inkluderer kundefavorittene Biotherm Homme Ultra Confort Balm som er en aftershave-balm for sensitiv hud som motvirker rødme og irritasjon, og Biotherm Homme Total Recharge Cream som er en fuktighetskrem for deg som trenger en oppkvikker eller har sliten, gusten hud.

Skriv melding

Abonner Til toppen