Vår ultimate guide til å bli fin og festklar i julen

Det er desember og tid for alt fra juletrefest til julebord og nyttårsfest, og samtidig er det en travel tid for arbeid, shopping og forberedelser til selve julefeiringen. Vi har i den anledning satt sammen en guide for deg med våre beste tips og triks til hvordan du kan skjemme deg selv litt ekstra bort i adventstiden og ikke minst – stråle på julefesten!
Skal du på julefest er det ofte lurt å starte med forberedelsene noen dager i forveien. Da får du best resultater og slipper å stresse.
1. Spis og sov godt, og drikk nok vann
God hud kommer først og fremst innenfra, og føler du deg bra så ser du også bra ut. Spis sunt og godt, drikk rikelig med vann. Nok søvn er veldig viktig for huden, og vi har noen deilige produkter i butikken som kan hjelpe deg med å få den skjønnhetssøvnen du trenger:

Holistic Silk Sovemaske Silke Anti-Ageing 

Neom Pillow Mist Perfect Night’s Sleep
Amazing Space Skin Lemonade
2. Ta en ansiktsbehandling
Ønsker du en skikkelig boost til ansiktshuden anbefaler vi Gimle Bio-Therapeutic Cocktail Lift eller Platinum PeptideDette er en avansert ansiktsbehandling hvor mikrostrøm brukes for å behandle ansiktsmusklene, som gradvis mister sin spenst, noe som bidrar til synlige aldringstegn. Behandlingene bidrar til økt kollagen- og elastinproduksjon, økt sirkulasjon og glød, samt forbedret elastisitet i huden. Den komplette kombinasjonen av hudsliping med aktive produkter, oksygen for å øke fuktighetsnivået og regenererende lysterapi er den ultimate behandlingen mot hudaldring og gir deg en glød som varer i ukesvis.PS! Frem til 12. november kan du delta i vår instagram-konkurranse og være med i trekningen av en fantastisk Biologique Recherche-behandling i våre herlige behandlingsrom. Trykk her!
3. Gå for en skånsom barbering
Dette bør du gjøre noen dager før du skal på fest så du unngår utslett eller rødhet. Vi har et herlig, mildt og velduftende barberskum som også er egnet til kroppen og noen fantastiske og skånsomme oljer du kan bruke etterpå for å unngå inngrodde hår.
Omorovicza Soothing Shave
Rudolph Care Acai Body Oil
4. Peel huden
Peel huden i ansiktet og på kroppen godt. Da vil huden få en lekker, naturlig og sunn glød og produktene trekker bedre inn i og sitter godt på huden. Vi elsker å bruke skrubber til kroppen som har olje i seg i tillegg for ekstra pleie. Fra Biologique Recherche har vi nå fått inn kultproduktet P50 for kroppen – et perfekt alternativ som over tid gir deg silkemyk, jevn hud.
Til kroppen:
Omorovicza Gold Sugar Scrub
The Organic Pharmacy Cleopatra’s Body Scrub

 

Biologique Recherche Lotion P50 Corps

Kom innom butikken eller ring 22 44 61 42 for å kjøpe

 

Til ansiktet:

Omorovicza Blue Diamond Resurfacing Peel

Amazing Space Miracle Mask
Brukes før Amazing Space Red Clay Mask Pore Minimizer for virkelig dramatiske, glødende resultater og en skikkelig dyp rens.

Juice Beauty Stem Cellular Exfoliating Peel Spray

Kiehl’s Pineapple Papaya Facial Scrub 
5. Sov med effektive produkter på huden
Bruk en ansiktsmaske og et serum som du kan sove med over natten før du skal på fest. Dette er et veldig godt triks for å sørge for at huden er maksimalt pleiet, fuktet og preppet når du våkner på morgenen den store dagen. Du ser og kjenner virkelig forskjell!
Amazing Space Beauty Sleep Mask


Omorovicza Midnight Radiance Mask
La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask
Sisley Black Rose Cream Mask

 

Omorovicza Acid Fix Serum

 

The Organic Pharmacy Hyaluronic Acid Serum

7. Selvbruning
Ønsker du litt farge og glød på kroppen er det lov å ta seg en runde eller to med et av våre gode selvbruningsprodukter. Det er lurt å prøve seg litt frem eller høre med oss så du finner den som passer din hud. Vi har også noen flotte økologiske alternativer som gir en vakker, naturlig glød.
Sisley Self Tanning Hydrating Body Skin Care
The Organic Pharmacy Self Tan 

 

La Mer The Face And Body Gradual Tan 

 

 

Rudolph Care a Hint of Summer 

 

 

8. Gi riktig pleie til håret

Håret er viktig for at vi skal se sunne og vakre ut. Unn deg en hårkur dagen før, og sov gjerne med den på natten. En hårolje kan også være lur hvis du har slitt og flisete hår. Husk å bruke et stylingprodukt som beskytter håret dersom du skal varmebehandle det.
Oribe Signature Moisture Masque
Oribe Power Drops Damage Repair Booster 
Oribe Gold Lust Transformative Masque
Sisley Precious Hair Care Oil Hair & Scalp Care

 

Sisley Pre-Shampoo Purifying Mask Hair & Scalp Care

 

Oribe Gold Lust Balm D’Or Heat Styling Shield


 

 

9.  Få den perfekte gløden
En strålende og glødende hud er tidløst, trendy, og det vi ønsker oss aller mest. Her finnes det en rekke gode produkter for å oppnå det beste resultatet: shimmeroljer, primere og mer.
Sisley Sun Glow Gel
Omorovicza Gold Shimmer Oil
Sisley Instant Glow Primer
Blithe Inbetween Instant Glowing Cream
En helt fantastisk primer som gir supervakker glød og sørger for at makeupen sitter hele dagen og natten!
Kom innom butikken eller ring 22 44 61 42 for å kjøpe.

 

Omorovicza Magic Moisture Mist

 

 

Amazing Space Botanical Beauty Pads For Eyes & Lips

 

 

Biologique Recherche Masque PIGM400

En sheet-maske med evnen til å fullstendig forvandle huden din på utrolig kort tid! Jevner dramatisk ut hudtonen, perfeksjonerer hudteksturen og gir deg strålende, vakker hud. Brukes samme dag som du skal på fest.

Kom innom butikken eller ring 22 44 61 42 for å kjøpe.

10. Vis litt kjærlighet til hender og føtter
Neglelakk vil vi ha, og pene negler på hender og føtter. Vi har manikyr- og pedikyr-sett, håndmaske og -skrubb, deilige håndkremer og de vakreste neglelakkene. Gå for en spenstig farge til neglene eller match til makeup eller antrekk.

Kure Bazaar Manicure Set & Kure Bazaar Pedicure Set

 

Biologique Recherche Masque Gommage Mains
Eksfolierer og jevner ut huden på tørre og/eller dehydrerte hender. En kremskrubb som skånsomt eksfolierer døde hudceller. Inneholder hvit leire og jojoba-perler og fungerer også som en maske. La den sitte på i tre minutter og skrubb den deretter av.
Kom innom butikken eller ring 22 44 61 42 for å kjøpe.
Sisley Restorative Hand Cream

Tom Ford Nail Lacquer Nr. 14 – Scarlet Chinois

 


 

Chanel 500 ROUGE ESSENTIEL

Kom innom butikken eller ring 22 44 61 42 for å kjøpe.

Da er det bare sminken og hårpynten som står igjen. Julelooket til Chanel passer perfekt, og vi har vakre, håndlagde hårspenner, -bånd og -bøyler fra Alexandre de Paris og Jennifer Behr inne. Kanskje du i tillegg ønsker deg en spesiell duft? Kom innom oss i butikken så hjelper vi deg med å finne det som passer til deg og ditt antrekk.

God fornøyelse!

Skriv melding

Abonner Til toppen