Vår(e) aprilfavoritter.

April er forbi og Mai står for tur. I den anledning har vi i Gimle Parfymeri valgt ut våre favorittprodukter fra måneden som gikk, som både inkluderer noen deilige nyheter, samt noen klassiske must-haves.  

Lill-Ann: La Bouche Rouge Rose

Da La Bouch Rouge slapp sin første duftkolleksjon tidligere i år, ble Rose raskt en favoritt blant mange, inkludert Lill-Ann. Det er en delikat duft med rose, geranium, friske bær, aromatisk sedertre og musk, skapt av parfymøren Nicolas Bonnevile. I likhet med resten av sortimentet til La Bouche Rouge, er også duftkolleksjonen satt i et bærekraftig refill-system, som er i tråd med et av merkets kjerneverdier. Ved første kjøp får du produktet i en nydelig glassflaske, pakket inn i et lekkert skinnetui, hvor du så kjøper flaskens innhold i en refill-tube når du har gått tom for produkt.

Marthe: Byredo Limited Edition Remembrance

Denne våren kom Byredo med en av de fineste øyenskyggepalettene vi noen gang har sett. Remembrance er inspirert av minner og følelser, og byr på 18 farger i en fortryllende miks av matte, skimrende og metalliske skygger i gull, sølv, rosa, og jordtoner. Med denne paletten kan du lage alt fra en dus og fin hverdagsmakeup, til en mer dramatisk og glitrende partylook. De har myk og kremet tekstur, er lette og blende, drysser lite og sitter godt. Elsk!

Ida: Vintner´s Daughter Active Renewal Cleanser™

Nyheten Active Renewal Cleanser™ fra Vintner`s Daughter er merkets tredje produkt, og et produkt vi allerede har blitt mektig imponert over. Det er en effektiv og skånsom rens som fjerner sminke, produktrester og smuss. I tillegg vil den lysne, balansere, jevne og glatte ut huden din, og tilføre masse fukt, glød og energi. I likhet med merkets to første produkter, inneholder også denne kun de absolutt beste og reneste ingrediensene for huden din.

Thea: Sisley Phyto-Cernes Éclat

Er det en concealer man bør kjenne til når man ønsker å dekke mørke ringer under øynene, lysne opp, og/eller jevne ut hudtonen, så er det Phyto-Cernes Eclat fra Sisley. Denne concealeren har blitt en absolutt go-to blant annet grunnet god dekkevne med en naturlig finish, og lang holdbarhet. Den har en myk konsistens, og inneholder pleiende og fuktighetsgivende ingredienser, som forhindrer den i å bli tørr, legge seg i linjer og fremheve disse.

Atifa: Augustinus Bader The Retinol Serum

Både vi, våre kunder og folk verden over har falt helt pladask for The Retinol Serum fra Augustinus Bader, og det med veldig god grunn. Serumet leverer en ren og stabil form for retinol til hudcellene dine, som aktiverer produksjonen av kollagen og elastin, forbedrer blodsirkulasjonen og regulerer talgproduksjonen. TFC8-teknologien støtter hudens naturlige helingsprosess, reduserer betennelse og beskytter huden mot miljømessige stressfaktorer. Sinken hjelper til med å lindre og reparere eventuell irritasjon eller skade som retinol kan forårsake. Denne unike formelen resulterer i et retinolserum som ikke bare virker kraftfullt på huden din, men som også har en pleiende og beroligende effekt, og som dermed passer for alle hudtyper inkludert deg med sensitiv hud.

Victoria: Kilian Love, Don´t Be Shy Extreme

Love don´t be shy Extreme er en duft med appelsinblomst og en overdose av bulgarsk rose, som gir duften et gourmand preg. Den tilhører Kilians duftfamilie “The Narcotics” med avhengighetsskapende blomsternoter. Det er rett og slett en duft du ikke kan få nok av når du først har fått snusen på den.

Karolina: Rudolph Care Time To Glow Peeling Mask

Karolinas favoritt er den nye ansiktsmasken fra økologiske Rudolph Care! Denne ansiktsmasken inneholder 8% naturlige syrer fra frukter, sukkerrør og lønnesirup, og vil skånsomt fjerne døde hudceller og stimulere hudens fornyelsesprosess. Bruk den enten i 10 minutter på ren hud, eller sov med den for optimal effekt. Resultatet er en jevnere hudoverflate og masse masse glød. Perfekt prepp for helgen!

Somaya: D. S. & Durga Pistachio

Da D. S. & Durga først lagde Pistachio var det tenkt som en “studio juice” hvor det kun ble laget 100 stykker. Men etter en enorm etterspørsel ble den til slutt inkludert i deres faste sortiment, til vår store glede! Nå er Pistachio parfymehusets “most fun perfume” og en storfavoritt hos oss. David Moltz har latt seg inspirere av sine beste ferieminner fra Italia, dette i form av pistasj i flere lag, perfekt akkompagnert av kardemomme, mandler og vaniljekrem. Nam!

Lisa: Iles Formula Haute Performance Signature Collection Box

Iles Formula er en luksuriøs hårpleieserie som gir fantastiske resultater. Deres Signature Collection Box består av et kit med en sjampo, balsam og et serum, som er alt du trenger for å få et sunt, silkemykt og glansfult hår. Sjampoen renser, balsamen reparerer, og serumet beskytter, og alle tre produktene inneholder kun de beste ingrediensene for håret ditt. Win-win-win.

Iles Formula Scalp + Hair Rejuvenating Booster

Nylig kom Iles Formula med deres Scalp + Hair Rejuvenating Booster, en unik behandling som reduserer hårtap og fremmer ny vekst. Det er en leave-in behandling, som styrker hårsekkene, øker blodsirkulasjonen i hodebunnen, og stimulerer til produksjon av kreativ og kollagen. Den er skånsom mot hodebunnen, og kan bruker både i vått og tørt hår.

Silje: La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15

Dette fantastiske to-i-ett-produktet er både sminke og hudpleie i ett. Det er både en fulldekkende foundation med en naturlig finish, i tillegg til å inneholde en concealer som kamuflerer ringer under øynene og andre ujevnheter i huden. Da den tilhører La Prairies Skin caviar linje inneholder den masse anti-age egenskaper som gjør at den også passer ypperlig for voksen hud.

Karoline: Sisley Le Phyto-Gloss

Le Phyto-Gloss er en fuktighetsgivende og pleiende gloss som gjør leppene myke og glansfulle, og inneholder blant annet hyaluronsyre og konjakk glucomannan. Vi har den i 10 forskjellige farger, hvor farge nr. 1 Moon er Karolines april-favoritt. Bruk den alene, eller med en lipliner, eller oppå andre leppeprodukter som en “topcoat” for å tilføre litt shine og fukt.

Janicke: Augustinus Bader The Ultimate Soothing Cream

Har du en tørr og irritert hud kan The Ultimate Soothing Cream være redningen for deg. Den inneholder en unik blanding av aktive ingredienser, antioksidanter og vitaminer, som beskytter, balanserer, pleier og gir masse fukt i dybden. I tillegg inneholder den merkets patenterte TFC8-gele, som stimulerer til cellenes fornyelsesevne.

Irene: Westman Liquid Blender Brush

Denne håndlagde foundationkosten er i utgangspunktet laget spesielt for Westman Ateliers Vital Complexion Drops, men er også helt nydelig til mange andre produkter. Børstehårene er skåret i en rund og kompakt form, som fordeler sminken jevnt utover og gir et feilfritt resultat.

Nadia: Pro Fumum Roma DVLCIS IN FVNDO

Er du glad i italiensk bakevarer, vaniljesaus og sitron, så er dette duften for deg. Det er en duft som skal hylle de små gledene i livet, og byr på noter av mandarin, sitron, og vanilje. Det er en duft som passer for både kvinner og menn.

Skriv melding

Abonner Til toppen