Våre beste anti-age produkter

Vi har plukket ut noen av våre favorittprodukter for voksen hud som virkelig gjør det de lover, enten det gjelder fuktbalanse, hudtone, linjer, rynker, fasthet og elastisitet.

Husk at det er lurt å holde seg til samme serie, i alle fall når det gjelder serum, fuktighetskrem og lotions, så ta gjerne kontakt med oss slik at en hudpleier kan gi personlige råd til deg og din hud.The Organic Pharmacy Rose Diamond Exfoliating Cleanser

En egen anti-age rens som eksfolierer overflaten og renser i dybden. Denne forsterker hudens fuktbalanse og gir huden en frisk utstråling og glød, med eksklusive ingredienser fra rosevann og diamantpulver. Økologisk.

Eksfolierende rens som forbedrer
hudens fuktbalanse og utstrålingLa Mer Genaissance The Infused Lotion

En Treatment lotion er et svært fuktgivende produkt som mykgjør, styrker, fukter og nærer huden i tillegg til å transportere de påfølgende produktene bedre ned i huden. The Infused Lotion fra La Mers anti-age linje Genaissance er en kundefavoritt.

Mykgjør, styrker, fukter og nærer hudenAugustinus Bader The Serum

Årets nyhet! Med Augustinus Baders serum kan vi nesten garantere at du vil få komplimenter for gløden i huden din. Bruk det i både ansikt og under øynene for å gi fukt, korrigere og fornye huden med det patenterte TFC8®. Inneholder også antioksidanter og motvirker en rød og irritert hud.

Gir fukt, korrigerer og fornyer hudtonen med det patenterte TFC8®.La Grande Creme

Crème de la crème! La Grande creme fra Biologique Recherche er deres store stolthet, og en fantastisk anti-age krem.
Den reverserer skader, fornyer cellene og styrker hudbarrieren. Jobber også med hudens elastisitet og virker oppstrammende.
En kraftig anti-oksidant bombe som gir nytt liv til tørr og gusten hud.

Reverserer DNA skader,
styrker og fornyer huden


La Prairie Skin Caviar Nighttime Oil

Den nye nattoljen fra La Prairie Skin Caviar er toppen av luksus! Den er nemlig formulert med retinol som er utvunnet fra caviaren. Oljen har en god effekt på å glatte ut, stramme opp og styrke huden. I tillegg til retinol inneholder den styrkende lipider som sørger for at huden ikke vil bli irritert eller rød til tross for at du bruker et retinolprodukt. Bruk den som en nattkrem hver kveld og husk å bruke solkrem på dagtid.

Glatter ut, strammer opp og
styrker hudenOmorovicza Gold Eye Lift

Vi vet at gull har mange gode egenskaper i hudpleie, og Omoroviczas gold eye lift øyekrem er et godt eksempel på det. Denne oppstrammende anti-age øyekremen fukter, pleier og jobber med linjer og rynker rundt øyepartiet, og er en krem “alle” vender tilbake til.

Reduserer synligheten og dybden
av fine linjer og rynkerLa Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask

Noen masker kaller vi “askepottmasker” fordi de gir en enorm forandring til huden allerede ved første bruk. Skin Caviar Luxe Sleep Mask fra La Prairie er en slik maske. Denne nattmasken øker hudens elastisitet og fasthet, og du får følelsen av å våkne opp med en ny hud, som er plumpet, med masse glød. Fantastisk å ha i bakhold før en anledning eller når du kjenner at du ønsker en ekstra boost.

Oppstrammende nattmaske som fornyer
huden mens du soverEstee Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Revitalizing Mask Noir

Når du har lyst på en dyprens av huden så kan vi anbefale denne to-trinns masken fra Estèe Lauders superlinje Re-Nutriv. Start med å massere tørrbørsten i ansiktet med sirkulære bevegelser for å sette i gang blodsirkulasjonen. Legg deretter på den eksfolierende masken som synlig forbedrer hudens tekstur og minsker porene med det eksklusive Black Diamond Truffle Extract.

Eksfolierende maske som forbedrer hudens teksturNannette de Gaspé Youth Revealed™ Face

Den tørre ansiktsmasken fra Nannette de Gaspè er svaret når du trenger en quick-fix! Sheetmasken inneholder svært aktive ingrdienser som er trykket inn i materialet, du slipper derfor at ingrediensene blir blandet ut med vann! Hun har ulike versjoner, og youth revealed vil du elske hvis du ønsker å glatte ut linjer, plumpe huden og få en lekker glød. Ha den på i femten minutter, og husk at den kan brukes opptil fem ganger.

Strammer opp og forbedrer hudens tekstur

Skriv melding

Abonner Til toppen