Våre beste selvbruningskremer

Ønsker du en litt mer gyllen hud og litt brunfarge nå som våren kommer? Da kan selvbruningskrem være løsningen

Start alltid med en god skrubb/peeling før du setter i gang.

Dette gjelder ansikt så vel som kroppen. Da år du fjernet døde hudceller og brunfargen vil sitte bedre og bli jevnere. Bruk en skrubb som ikke er for grovkornet, men som renser godt og tilfører fuktighet. La albuer, knær og føtter få en ekstra omgang med skrubb. Det kan også være en fordel å ha barberte legger før påføring av selvbruningen. Men husk, ikke barber sensitiv hud rett før påføring av selvbruningsproduktet.

Smør så hele kroppen med bodylotion og legg igjen vekt på ekstra tørre områder som knær, føtter og albuer. Hvis disse områdene er tørre vil de trekke ekstra mye farge og fargen kan bli ujevn. Til ansiktet  bruker du en fuktgivende dagkrem og en øyegelé. Unngå derimot produkter som inneholder olje. Oljen kan nemlig lett hindre huden i å absorbere fargen.

Gå kun en nyanse mørkere enn din egentlig hudtone. Slik unngår du den lite flatterende gulrotfargen. Start med jevne sirkulære strøk, kroppsdel for kroppsdel.  Start gjerne med legger og føtter og jobb deg oppover.  Områder som er lett å glemme ved påføring av selvbruning i ansiktet er øreflipper og toppen av ørene. Bruk godt tid og vær nøye med påføringen. Gni ut alle overganger for å unngå skjolder og streker.

Etter påføring vask hendene godt og gå over med en bomullsdott rundt hårfestet og øyenbryn. Tørketiden på selvbruningen varierer fra produkt til produkt. Men en tommelfingerregel er å la fargen tørke i minst tre timer før du dusjer eller tar på deg lyse klær. Unngå også å trene o.l. da svette kan lage striper i fargen.

 

 

 

La Mer

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen