Våre beste triks for perfekte bryn

Øyenbryn-trender kommer og går, men naturlige, velpleide bryn går aldri av moten. Noen er født med bryn som trenger minimalt med stell, andre har litt mer uregjerlige bryn. Det viktigste er å ta tålmodigheten til hjelp. Her er oppskriften på hvordan du får perfekte bryn!

1. Hvis du skal gro ut bryn:

Det kan ta tid å la brynene gro ut, alt fra et halvt til ett år. I denne perioden skal du nappe brynene så lite som overhodet mulig. Mellom brynene kan du rydde opp etter behov. Prøv å unngå å dekke over øyebrynene med foundation eller concealer, da det kan tette porene og hindre at de gror som de skal.

Hold brynene hydrert over natten med en god ansiktsolje, så de får beskyttelse, fukt og pleie.

 

2. Når du skal nappe bryn:

Prep brynene med en olje, og gi deg selv en rask brynsmassasje. Det gjør det lettere å nappe ut hårene etterpå, og sørger for at hårene enklere legger seg i samme retning. Bruk en brynskost og børst hårene så de ligger i samme retning: oppover og utover. Vi liker å bruke Kjær Weis sin brynskost:

Kjær Weis Brow Brush

 

Vanlig praksis er at brynene starter på linje med innerste øyekrok; at det høyeste punktet på buen er en diagonal fra nesetippen til tvers over pupillen; og at enden på brynet er diagonal fra øyets ytterste krok.

Hvis du skal nappe under buen, vær forsiktig og tenk 5-10 hår maks. Hold huden på plass og napp håret i den retningen det vokser naturlig. Du skal kun definere formen som allerede finnes – ikke forsøk å lage en bue som ikke var der fra før! Deretter kan du nappe hår som sitter lenger opp på pannen på oversiden, koblet fra resten av brynet. Her er det greit å rydde opp, men ikke forsøk å forme toppen av buen. Napp også mellom brynene med varsomhet.

Husk å ta et skritt tilbake i ny og ne og se på arbeidet ditt fra avstand, så unngår du å nappe for mye.

3. Når du skal sminke bryn:

Bruk brynspenn eller øyenskygge og marker formen på brynene. Dette vil få brynene til å se naturlig fyldigere ut. Børst med en brynskost, og dersom du oppdager partier som ser ufylte ut eller ikke henger sammen med resten av brynet, gå inn med brynspenn eller øyenskygge og fyll forsiktig inn. Bruk en lett hånd, med små, delikate linjer i samme retning som hårveksten. Less is more!

Brynspennene vi elsker:

Bruk en klar eller farget brynsgélé for å børste hårene oppover og utover på plass. Dette vil også få dem til å virke fyldigere enn om du børster hårene sidelengs. Velg alltid en mykere nyanse enn din naturlige hårfarge, ellers kan brynene virke for markerte eller intense.

Våre favoritter:

Påfør en lys, svakt rosa eller perlemor highlighter under brynsbuen på brynsbenet for å gi et løftet, ungdommelig uttrykk. For eksempel:

 

Skriv melding

Abonner Til toppen