Våre favorittprodukter i oktober

Varme dufter, fuktgivende hudpleie og foundations. Her er produktene vi elsket i oktober:

Atifa: Nuori, Perfecting facial oil
Denne deilige ansiktsoljen var min favoritt i måneden som gikk! Den absorberer raskt inn i huden, og gjør det myk og hydrert. Oljen balanserer huden og inneholder vitamin E, omega 3 og 6.

Somaya: Giorgio Armani, Designer Lift Foundation
Jeg ønsker mer dekk på denne siden av året og da er Designer Lift foundation fra Giorgio Armani helt perfekt. Den gir dekk uten at jeg ser veldig sminket ut. I tillegg gir den glød, smelter inn i huden, og plumper. Love it!

Ida: Kilian, Roses on Ice
Denne lukter rent, passer både kvinner og menn, og lukter bare helt fantastisk!! Roses on Ice har noter fra agurk, rose, einerbær og sandeltre.

Lyda: Augustinus Bader, The cleansing balm
Jeg elsker konsistensen på denne rensebalmen! Den inneholder kokosolje, avokado og olivenolje og jeg bruker den både til å fjerne sminke og rense huden samtidig. Huden er myk og fuktet etter bruk.

Karolina: Karmameju RECHARGE ionic body brush (økologisk)
Jeg har brukt denne tørrbørsten fra Karmameju i oktober for å eksfoliere og øke blodsirkulasjonen. Børstingen gjør at huden blir silkemyk og at produktene som kommer etterpå trekker bedre inn.

Karoline: Biologique Recherche, Biokiss
Biokiss er en leppepomade som sitter godt og lenge på leppene. Den inneholder gode ingredienser som squalene som virkelig mykgjør og forbedrer leppene. Jeg liker også at den gir mye shine.

Janicke: TOM FORD White Suede Eau de Parfum
Dette er en varm og subtil høst og vinterduft som jeg føler meg skikkelig hjemme i! Inneholder duftnoter av musk, rose og amber.

Cintia: Kjær Weis Invisible Touch Liquid Foundation (Økologisk)
Min nye favoritt foundation og også min favoritt i Oktober. Denne har en “second skin” finish som dekker akkurat passe, gir fuktighet og glød. Jeg liker egentlig ikke foundation, men denne er så fin! Jeg liker å bruke Kjær Weis sin The beautifuk oil som underlag, da holder huden seg perfekt fuktet dagen igjennom.

Martine: La Mer The Moisturizing Soft Cream
Den lettere versjonen av originalen creme de La Mer gir like mye fuktighet, men personlig foretrekker jeg denne konsistensen. Huden blir gjennomfuktet, beroliget og plump!

Skriv melding

Abonner Til toppen