Våre fineste tinted lip-balms.

Pleie, glans, og freshe farger. En tinted lip-balm er (i våre øyne) et must!

Foto: RMS Beauty.


Et produkt vi alltid har i sminkepungen (og i vesken, i bilen, på skrivebordet og i jakkelommen) er en tinted lipbalm. Disse multitaskerene fungerer både som et pleieprodukt, en gloss, og gir fresh farge uten å gi leppestift følelsen. Hverdagshelt nr èn! Her er fire tinted lipbalms vi digger.

RMS Beauty Liplights Cream Lip Gloss

Nyheten Liplights Cream Lip Gloss fra økologiske RMS er en fresh balm og gloss i verdens fienste små tuber og lekre nyanser. Denne gir fukt, pleie, fylde og glans, beriket med peptider som plumper, og beroligende ingredienser som pleier og mykgjør leppene.

Westman Atelier Squeaky Clean Liquid Lip Balm

Makeup-artist Gucci Westman kombinerer pleiende ingredienser som sheasmør, jojoba, mandel og arganolje for å gi leppene godt med pleie og fukt. Dette er formualen for deg som ønsker skikkelig glossy effekt, uten noe kliss. Vi digger fargen “Ma Puce” som minner om fargen leppene har etter at man har spist en munnfull bjørnebær.

La Bouche Rouge Lip Care Lip balm Refill

Er du på søken etter den perfekte “french girl” røde fargen pakket inn i pleiende balm så har du funnet den her. The red balm fra La bouche rouge gir akkurat nok farge, inneholder 96% naturlige ingredienser og pleier leppene med Vitamin E. Du et bare et sveip unna Très chic!

La Bouche Rouge Leather Lipstick Case

Alle produktene fra La bouche rouge er refills som passer oppi disse lekre håndlagede skinnetuiene. Er det første gang du kjøper noe fra La bouche rouge så må du passe på å også kjøpe et etui.

Læretui som kan brukes til alle La bouche rouge leppestifter, lipbalms, rouge og highlight.

Byredo Lip Balm

Er du derimot på jakt etter en sjokoladebrun balm (Er det bare vi som er obsessed?!) så har Byredo svaret i sin Lip Balm Argila. Namm sier vi bare. Denne har en semi-matt finish og kommer i et stilrent metalletui.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen