Våre hudpleietips: Siljes tips for oppstrammet hud

Har du lyst til å stramme opp og skulpturere ansiktet? Silje røper hvordan du enkelt kan gjøre dette hver morgen og kveld (Eller når du har tid!) 

Du trenger tre produkter:

Biologique Recherche Crème Masque Vernix 

Denne kremen gir en “gjenfødelse” av epidermis og bevarer / optimaliserer fuktighet i huden med et utvalg av aktive ingredienser rik på lipider, proteiner og antioksidanter.

Biologique Recherche Creme Biofixine 

Crème Biofixine vil bidra til å redusere utseendet på fine linjer og rynker, samt forbedre hudens elastisitet og forhindre synlige aldringstegn.

Biologique Recherche Crème Placenta

Jevner ut hudtonen fra arr og pigmenter slik at huden føles jevn og fin. Ypperlig for deg som har aknearr, eller annen form for skadet hud. 

Denne kombinasjonen er i følge Silje, verdens beste cocktail for huden! Produktene er svært drøye i bruk, så bland bare litt av hver i hånden, før du fordeler blandingen i ansiktet. Begynn så å massere fra halsen i oppadgående retning til blandingen kjennes litt trå på huden. I det neste steget kan du jobbe hardere. Masser godt oppover fra under kinnben, og opp til øyet. Bruk bakre del av hendene, ikke fingrene, så får du mer kraft. Du vil se at ansiktet skulptureres når du holder på. Avslutt med å dra håndflatene bak mot øret for å drenere ut til lymfene. 

På Instagram (@gimleparfymeri) kan du se video av teknikken til Silje, samt hele hudpleierutinen hennes under “Hudpleietips” på Highlights.

/Marthe

Skriv melding

Abonner Til toppen