Våre tips til en bedre nattesøvn

Lyse sommerkvelder kan påvirke nattesøvnen for mange av oss. Vi har derfor plukket ut 7 produkter som kan hjelpe deg med å lande litt og finne roen, før du tar turen inn i drømmeland.

Holistic Silk Yoga Rug Mat – Jade

Vi liker godt å finne roen på kvelden liggende strekk ut på den luksuriøse Holistic Silk yogamatten. Den har en sklisikker bunn i kunstskinn og en myk fleecetopp som gjør det behagelig både å strekke seg, eller trene pilates og shavasana. Matten er fylt med ren, beroligende lavendel som du kan nyte duften av når du bruker matten.

Omorovicza Budapest Bath Salt

Er du så heldig å ha et badekar må du fylle det med det herlige badesaltet fra Omorovicza. Badesaltet er satt sammen av de fire salttypene Ungarnsk thermalsk salt, rosa himalayasalt, dødehavssalt, og epsom salt. Sammen vil de rense, mykgjør, berolige, og lindre trette muskler og muskelspenninger, samt tilføre huden 6 essensielle mineraler.

Omorovicza Budapest Bath Oil

Budapest Bath Oil kan du bruke sammen med badesaltet eller alene. Det er en badeolje som gjenoppretter hudens fuktbalanse og smidighet. Omorovicza’s Healing Concentrate™ kombineres med pleiende jojobaolje. Badeoljen inneholder en aromatisk blanding av essensielle oljer fra rosmarin, salvie, geranium og kamille, som roer ned og balanserer kropp og sinn.  

Neom Perfect Night’s Sleep 1 Wick Scented Candle

Ingenting gir koseligere kveldsstemnig enn levende lys. Neoms økologiske duftlys “Perfect night sleep” kombinerer engelsk lavendel, dyrebar sjasmin og søt basilikum, pluss 16 flere drømmende ingredienser som sammen forbereder deg på en god natts søvn. Bare husk å blåse det ut i god tid før du sovner!

Omorovicza Queen of Hungary Evening Mist

I denne misten får du faktisk skjønhetssøvn på flaske. The Queen of Hungary Evening Mist støtter nemlig hudens evne til å reparere seg selv om natten og forbereder huden for optimal reparasjon. Den er svært rik på antioksidanter, melatonin og magnesiumsalter og dufter nydelig av lavendel. Da huden er mer mottakelig for aktive ingredienser på natten, vil Queen of Hungary Evening Mist vil være en perfekt avslutning på hudpleierutinen, for å fremme en sunn og glødende hud. 

Holistic Silk Pure Silk Anti-Ageing Eye Mask – Cream Lavender Scented

Et produkt vi er helt avhengige av på lyse sommerkvelder er de myke silkemaskene fra Holistic Silk! Disse stenger ute alt lys og omverden og gjør det mye lettere å sovne. Fås i mange ulike farger og mønster, og både med eller uten lavendelduft.

Neom Bedtime Hero Pillow Mist 

Før du legger hodet på puta, spray den med Neoms “Pillow mist” beriket med 11 rene essensielle oljer inkludert kamillenektar, krydret ylang ylang og beroligende sedertre som har blitt fagmessig blandet og valgt for å hjelpe deg med å slappe av og forberede deg på å sove.

Skriv melding

Abonner Til toppen