Våre Westman Atelier favoritter

Har du rukket å teste Westman Atelier?

Dette luksuriøse sminkemerket hylles verden over for sine pleiende plantebaserte ingredienser, miljøfokus, og banebrytende vitenskap. 
Vi har også blitt helt frelst, og hvis du er en av de som liker glød, naturlig finish og de beste ingredienser, tipper vi at du blir det også.

De kremete teksturene til Westman Atelier smelter inn i huden, og er derfor enkle å påføre på farten (perfekt når du skal fra stranden til sommerfesten) Dette er våre favoritter akkurat nå:

Super Loaded Tinted Highlight

Highlighteren for deg som ønsker skikkelig mye glød. Konsistensen er helt magisk, den smelter inn i huden, men er mer synlig på huden enn Westmans stick highlightere. Legg den med Blender Brush for å fordele den jevnt på huden, og bruk den gjerne også som en øyenskygge.

Highlighter som gir synlig glød. Finnes i rosa, bronse og aprikos.

Baby Cheeks Blush Stick

Sommerens hotteste tilbehør: Baby Cheeks Blush Stick! Denne er super å ha med i vesken og kan legges på kinn, øyne og lepper. Blushen finnes i seks farger, og kan mikses etter behov. Er du som oss og liker en lettvint sminke kan vi fortelle deg at denne er superfin å legge med fingertuppene.

Kremblush som smelter inn i huden, og kan brukes både på kinn, lepper og øyne

Squeaky Clean Liquid Lip Balm

Disse klarer vi oss ikke uten. Squeaky Clean Liquid Lip Balm er rett og slett flytende leppebalm med pleiende oljer som gir glans som en gloss, og kommer i flere nydelige farger. Perfekt lip-tint som føles behagelig på.


Luksuriøs flytende balm som gir vakre glansfulle lepper med et hint av farge

Vital Skin Foundation Stick

Når du ønsker å jevne ut huden, men allikevel ta vare på det naturlige uttrykket er dette et go-to produkt. Et lite triks er å velge to farger: én som “forsvinner” inn i huden, og én lysere tone som brukes som concealer. Denne fungerer best når du varmer den litt opp før påføring, da smelter den fint inn samtidig som du kan oppnå svært god dekkevne.

Kremfoundation som smelter inn i huden og gir et glødende og naturlig resultat. 

Lit Up Highlight Stick

Denne highlighteren gir en duggfrisk hud, det ser det ut som om du nettopp har tatt en ansiktsbehandling! Stryk den over kinnben, nesen, på øyelokk, alle steder du ønsker at huden ser skikkelig fresh ut! Vi bruker den med andre ord i hele ansiktet…

Highlighter som får huden til å stråle som etter en ansiktsbehandling
Skriv melding

Abonner Til toppen