Vårt beste tips mot pigmentflekker!

Du har helt sikkert kuttet opp et eple og sett at det blir brunt hvis det ligger ute i sollyset. Da vet du kanskje også at du kan forhindre dette ved å presse saften av en sitron over eplet. Men visste du at det samme gjelder for huden din?

Det er C-vitaminene i sitronen som beskytter eplet mot de frie radikalene, og forhindrer at det blir brunt. På samme måte vil et C-vitamin serum i din daglige hudpleierutine beskytte huden mot hudforandringer og uønskede pigmentflekker. C-vitamin er en kraftig antioksidant som i tillegg styrker hudoverflaten, og gir sammen med solkrem, det ultimate forsvaret mot UV-stråling.

Men blir jeg ikke brun tenker du sikkert nå. Du kan slappe helt av. C-vitamin serumet gjør deg ikke blekere, men forebygger pigmentflekker og gir huden et klarere og mer glødende utseende.

Omorovicza Daily Vitamin C med 3% vitamin C er ideelt til et daglig bruk. Stimulerer kollagensproduksjonen og puster liv inn i gusten, livløs hud.

Les mer

Kiehl’s Powerful-strength Line-reducing Concentrate er et effektivt serum med 12,5% C-vitamin som synlig reduserer rynker.

Les mer

OIO LAB The Future Is Bright er en favoritt fra den Økologiske avdelingen, som finnes ekslusivt hos oss Norge.

Les mer

The Organic Pharmacy Stabilised Vitamin C Serum finner du også i vår økologiske avdeling. Dette serumet jobber spesielt for å stramme opp huden og forbedre teksturen.

Les mer

Nuori Supreme-C Serum Treatment 2 x er fantastisk som en intensiv kur. Unik leveringsmekanisme hvor du selv blander inn 100% rent C-vitamin pulver inn i serumet.

Les mer

Skriv melding

Abonner Til toppen