Verdens beste kombinasjon for voksen hud?

Pure Gold Radiance serien fra La Prairie består av serum, krem og øyekrem som inneholder ekte gull. Det unike “pure gold diffusion system” jobber med huden hele døgnet, og forsyner huden med gode ingredienser kontinuerlig gjennom dagen og natten.
I den optimale La Prairie anti-age rutinen kombinerer vi Pure Gold med Caviar.1. KVELDSRUTINE:
PURE GOLD RADIANCE CONCENTRATE & SKIN CAVIAR LUXE CREAM


La Prairie Pure Gold Radiance Concentrate

På kveldstid ville vi startet hudpleien med dette serumet, som jobber spesielt med porer, plumping og glød. Varm opp serumet i hendene før du masserer det inn i huden.


La Prairie Skin Caviar Luxe Cream

Legg så Skin Caviar Luxe Cream. Dette er en perfekt kombinasjon for deg som ønsker i pose og sekk!
Kultkremen plumper og revitaliserer huden med ekstrakt fra ekte kaviar. Den jobber også spesifikt med løft og oppstramming.2. MORGENRUTINE:
SKIN CAVIAR LIQUID LIFT SERUM & PURE GOLD RADIANCE CREAM


La Prairie Skin Caviar Liquid Lift Serum

Dette serumet jobber med elastisiteten i huden og gir et løft. Glatter ut huden og reduserer linjer og rynker. Serumet kan kombineres med Pure Gold Radiance Cream på morgenen.


La Prairie Pure Gold Radiance Cream

Dette er en fantastisk krem å bruke på dagtid over serumet fordi den styrker hudens barriere. Den er rik og luksuriøs med en fantastisk konsistens, og gir en umiddelbar glød. Jobber med hudens overflate, glatter ut og gir intens fukt.3. MORGEN & KVELD:
SKIN CAVIAR LIQUID EYE LIFT & PURE GOLD RADIANCE EYE CREAM


La Prairie Skin Caviar Liquid Eye Lift

Ønsker du i tillegg å jobbe med løft anbefaler vi å kombinere øyekremen med serumet Skin Caviar Eye Lift, som gir øyeblikkelige og langsiktige resultater.


La Prairie Pure Gold Radiance Eye Cream

Øyekremen i Pure Gold serien har fullt fokus på å redusere synlige mørke ringer og hevelse under øynene. Den gir også svært mye fukt som er med på å plumpe øyepartiet.

Skriv melding

Abonner Til toppen