Verdens beste leireprodukter

Omorovicza er verdensmestere på leire, og har dedikert en hel serie til ingrediensen.

Den prisbelønte Moor Mud serien er laget med leire fra innsjøen Heviz i Ungarn, den største thermalske innsjøen i Europa. Moor mud er rik på kalsium og magnesium, og mineraler og vil i motsetning til andre leireprodukter ikke tørke ut huden.
Det høye innholdet av mineraler øker cellefornyelsen og forebygger aldringstegn. Leiren har en naturlig rensende og avgiftende effekt, derfor reduserer den urenheter, og roer ned rød og sensitiv hud.

Det finnes et (eller flere) leireprodukt for alle! Under kan du finne produktet som matcher ditt behov.

Og du?
Ved kjøp av 2 valgfrie produkt fra Omorovicza får du nå en sommergave fra oss!
-Travel size Refining facial polisher & Travel size Deep cleansing mask.
Gjelder ved kjøp på nett og i butikk til 15. juli eller så langt lageret rekker.

Omorovicza Thermal Cleansing Balm 

Et must-have for alle:
Denne rensebalmen fjerner sminke (også vannfast sminke og mascara) og solkremrester uten å strippe huden. Balmen er rik på mandelolje og squalane, som etterlater huden myk og smidig. Passer alle hudtyper og fantastisk å bruke som det første steget i renserutinen. Fjernes med Omorovicza Cleansing Mitt.Omorovicza Moor Cream Cleanser 

For en hud med urenheter og store porer er dette rensen for deg. Moor Cream Cleanser renser i dybden og balanserer huden med essensielle oljer fra lavendel, kamfer, peppermynte og eukalyptus, som har en kjølende og antiseptisk effekt. Rensen har kremtekstur og passer hudtypene normal/kombinert, fet og sensitiv.Omorovicza Refining Facial Polisher

En effektiv fysisk og kjemisk peeling som fjerner døde hudceller, lysner, jevner ut hudtonen og gir en fantasisk glød. Copper gluconate balanserer sebum, og gir peelingen den dype grønnfargen. Den øyeblikkelige forvandlingen denne gir på huden har gjort den til en favoritt blant våre kunder.
Tips: Legg den som en maske og la den sitte på noen minutter før du renser.Omorovicza Deep Cleansing Mask

Leiremaske for den kombinerte til fete hudtypen som ønsker en dyprens av porene. Hvit leire trekker ut giftstoffer og renser porene i dybden. Acerola som er svært rik på antioksidanter beskytter huden og reduserer inflammasjon. La masken sitte på i 15-20 minutter, annenhver uke.
Tips: Kan brukes over natten som en “spot treatment” på urenheter.Omorovicza Ultramoor Mud Mask

Anti-aging leiremaske som renser i dybden, plumper huden og gir fukt. Marine ekstrakter reduserer fine linjer og gir huden et umiddelbart løft. Leiremasken skal sitte på i 15 minutter og brukes en gang i uken. Passer alle hudtyper. Dette er grunnlegger Margaret de Heinrich sin favorittmaske.Omorovicza Revitalizing Scalp Mask 

Noen ganger (spesielt om sommeren) er det så godt å få renset bort hårstyling, sand, solkrem og smuss fra hodebunnen!
Denne rensemasken er tilpasset hodebunnen. Den renser, avgifter og gir en sunnere hodebunn, som igjen fører til et sunnere hår.
Massér den inn i hodebunnen og la den sitte i 15-20 minutter før sjamponering.

Skriv melding

Abonner Til toppen