Vi elsker disse multitaskerne.

Foto: Westman Atelier

En makeup-stick er et produkt vi mener all bør ha i sin sminkepung av flere årsaker. De er praktiske og enkle å bruke, og mange er i laget i en formula som gjør at de fint kan brukes på flere områder. Og hvem liker vel ikke et multifunksjonelt produkt som kan brukes både i kinn, på øyne og lepper? I tillegg krever de ingen ekstra verktøy, gir presis påføring, og er enkle å bygge opp om man ønsker mer intens farge. Ved å bruke en makeup-stick kan man spare mye tid, samt at det er praktisk i forhold til reise da de krever lite plass. Med andre ord er dette det perfekte produktet både for deg med, og for deg uten noe erfaring og kunnskap når det kommer til sminke.

Vi har under plukket ut 5 av våre favoritter som vi ikke klarer oss uten.

Byredo Colour Stick

Byredo sin Colour Stick kommer i hele 22 farger som blant annet glitrende gull, dyp blå, og lekker knall rosa. Sticken gir presis påføring, har en myk konsistens som er lett å jobbe med, og kan bygges opp om du ønsker en mer intens farge. I tillegg inneholder den pleiende ingredienser og er laget uten hormonforstyrrende stoffer.

Westman Atelier Baby Cheeks Blush Stick

Gi huden en vakker og naturlig “touch of color” med Baby Cheeks Blush Stick fra Westman Atelier. Den kommer i 6 farger, og har en kremet tekstur som smelter inn i huden og som er lett å blende ut. I tillegg inneholde den pleiende og beroligende ingredienser, og er hudpleie og sminke i ett. Win-win!

Westman Atelier Lit Up Highlighter Stick

Denne silkemyke highlighteren kommer i 3 nyanser og vil tilføre huden en duggfrisk glød med en dewy finish. Den kler alle hudtoner, og er i en konsistens det er lett å jobbe med. I tillegg inneholder den pleiende ingredienser, og er både hudpleie og sminke i ett.

La Bouche Rouge Highlighter Stick Refill

Highlighter Stick Refill fra La Bouche Rouge har en kremet konsistens som smelter inn i huden og tilfører huden en naturlig og frisk glød. Den kommer i 4 nyanser og kan enkelt bygges opp om du ønsker mer farge og glød. I likhet med deres Blush Refill inneholder denne hyaluronsyre og tang, som gir fukt og pleie. Begge produktene kommer også i samme refill-system og benytter seg av samme etui. Bærekraftig og praktisk, enkelt og greit.

La Bouche Rouge Leather Lipstick Case

Alle produktene fra La Bouche Rouge kommer i et helt genialt refill-system som er både bærekraftig og praktisk. Deres Leather Lipstick Case etui passer til deres produkter for lepper, rouge og highlights. Etuiet er i skinn og finnes i ulike farger, i tillegg til et svart vegansk etui.

Westman Atelier Face Trace Contour Stick

Face Trace Contour Stick har blitt en internasjonal favoritt, og det er med god grunn. Den kremte kontur-stiften kan brukes til å gi form og definisjon til ansiktet, brukes som bronzer, eller på øyelokket som en kremskygge. Den inneholder pleiende og beroligende ingredienser, gir fukt, og beskytter huden mot ytre miljøfaktorer. Med andre ord, både sminke og hudpleie i ett. Kommer i 3 nyanser.

Skriv melding

Abonner Til toppen