Vi går “nuts” for denne nyheten!

Gjør deg klar for en reise inn i et italiensk gelateria eller lukk øynene og drøm deg bort til et fransk patisserie. Mmmm.

Foto: D.S. & Durga

Parfymør David Moltz er ikke noe glad i gourmandparfyme. Italia derimot står hans hjerte nært. Derfor har han satt sammen alle sine beste ferieminner fra Italia, og laget en leken, og velduftende parfyme som en is-elsker bare før har kunnet drømme om. Du møter pistasj i flere lag i denne parfymen, perfekt akkompagnert av kardemomme, mandler, og vaniljekrem.

Pistachio ble først laget som en “studio juice” i 100 eksemplarer for Durgas egen butikk i New York. Men, nå er parfymehusets “most fun perfume” å finne i fast sortiment etter en enorm forespørsel fra parfyme (Og pistasjelskere) verden over. Gjør deg klar for en reise inn i et italiensk gelateria eller lukk øynene og drøm deg bort til et fransk patisserie. Mmmm.

Med Pistasj, kardemomme, mer pistasj, ristede mandler, enda mer pistasj, patchouli, og vaniljekrem.

D. S. & DURGA Pistachio 

Parfymør David Z. Moltz samler sammen sine ferieminner fra Italia i denne herlige parfymen kalt Pistachio.

Kommentarer

[…] kan også anmbefale deg å sjekke ut innlegget om deres aller første Gourmand-parfyme Pistachio som tok verden med storm i vår. ELLE Norge har skrevet litt om den i denne […]

[…] David og Kavi har laget noen av de morsomste parfymene i butikken. Med navn som Steamed Rainbow, Pistachio, og I don`t know what viser de frem sin enorme lekenhet og fantasi, i tillegg til å bevise at det […]

Skriv melding

Abonner Til toppen