Vi har funnet den perfekte tinted lipbalm.

En tinted lipbalm er det perfekte tilbehøret i hverdagen. De må gi fukt og pleie, være behagelige på, ha god holdbarhet, og fin farge. La Bouche Rouge sine balms “checker av” alle disse boksene og mere til.

La bouche rouge Lip care lip balm er stappfulle av fuktgivende og pleiende ingredienser som hyaluronsyre, squalene, sheasmør, jojoba olje, og Vitamin E. I tillegg er de laget av naturlige ingredienser, er veganske, fri for petroliumsderivater og mikroplast. Formulaene er faktisk så rene at de trygt kan brukes av gravide. Skulle du ikke nå være overbesvist kan du sjekke ut disse fire nydelige fargetonene, og ikke minst de lekre skinnetuinene,som kan refilles for alltid.

La Bouche Rouge Lip Care Lip Balm – Pink
Gir et vakkert hint av rosa, og er den perfekte “my lips but better” fargen for deg som liker å holde deg til lyse farger.

La Bouche Rouge Lip Care Lip balm – Red
Rødfargen som transformerer deg til en ekte parisienne!

La Bouche Rouge Lip Care Lip balm – Kelly
Denne vakre bærfargen inspirert av skuespillerinnen Kelly Rutherford gir nydelige “bitten lips” og kler absolutt alle hudtoner.

La Bouche Rouge Lip Care Lip balm – Koto
Koto gir oss både 90-talls vibber og høststemning. Den perfekte brune nude som ikke blir for blek.

Alle produktene fra La Bouche Rouge er satt inn i et genialt refillsystem. Når du kjøper et produkt, for eksempel en tinted lipbalm, kommer den i en papp emballasje. Du kan bruke den slik, men vi oppfordrer til å kjøpe med et etui. Disse er laget for å refilles for alltid! De luksuriøse etuiene lages i upcycled skinn, dvs at de lages av rester fra annen skinnproduksjon for å redusere svinn. De er utrolig vakre, og veldig enkle i bruk.

Sjekk ut alle fargene vi har tilgjengelig her.
Ønsker du et vegansk alternativ så finner du det svarte etuiet i skinnimmitasjon her.

Visste du at La Bouche Rouge også har laget en parfymeserie av upcycled ingredienser? Den kan du lære mer om i dette innlegget.

/Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Liker du å lese om sminketrender? Da må du også sjekke ut disse innleggene: -Lær deg å legge “latte makeup” -Vi har funnet den perfekte tinted lipbalm. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen