Vinterkremene vi sverger til.

Vinteren er en magisk tid, men den kalde, tørre luften kan sannelig være en utfordring for huden. Du merker kanskje at huden føles litt “for trang” og stram om dagen? Eller at den er mer rød? I dette blogginnlegget har vi funnet frem vinterens hudpleiehelter som vi sverger til år etter år. Disse kombinasjonene gjør det enkelt å bevare hudens glød og mykhet gjennom vintersesongen.

La Mer: The Concentrate og The moisturizing creme
Kombinerer du disse to får huden din alt den trenger i vinter. The Concentrate er et serum som reparerer, fornyer og roer ned huden ved hjelp av et høyt innhold av Miracle Broth™. Dette fermenterte brygget er selve hjertet i serien som bidrar til å redusere rødhet, fukte, og styrke hudbarrieren.
Den ikoniske Creme de La Mer har en rik tekstur som virkelig støtter vinterhuden og beskytter den mot både kulde og varme. Denne skal varmes opp mellom hendene før påføring, så vårt hack er å mikse den med The Concentrate for en magisk tekstur.

La Mer The Concentrate

Crème de La Mer

Augustinus Bader: The Rich Cream, The Ultimate Soothing Cream, og The Face oil
Denne unge serien har på sine fem år rukket å bli kåret til “The greatest skincare of all time” og uttallige internasjonale priser. I vår butikk har den også blitt en stor kundefavoritt. Har du en sensitiv hud er dette en serie du vil elske. Hemmeligheten her ligger i Dr. Augustinus Baders patenterte TFC8 kompleks som enkelt forklart hjelper cellene dine å kommunisere, og dermed fungere optimalt. Hele serien er duft og parfymerfri, men gir likevel luksusfølesen. The Rich cream er en nydelig krem for alle med tørr hud. The Ultimate Soothing Cream er den aller mest beroligende kremen med en herlig balmkonsistens, perfekt for den dehydrerte eller ekstra sensitive. The Face Oil kan du bruke alene eller klappe over kremene for ekstra glød, fukt, og beskyttelse.

Augustinus Bader The Rich Cream

Augustinus Bader The Ultimate Soothing Cream

Augustinus Bader The Face Oil 

Omorovicza: Gold Rescue Cream og Miracle Oil
Ønsker du en fantastisk spa-følelse i produktene dine er Omorovicza riktig serie for deg. En evig favoritt her på huset (og spesielt på vinterstid) er Gold rescue cream. Den utnytter kraften til kolloidalt gull for å reparere små skader i huden og gjenopprette elastisiteten. Den intenst nærende barriere-kremen pleier dypt, slik at selv den mest dehydrerte hud føles revitalisert og forynget. Bruk den morgen og kveld og topp den gjerne med noen dråper av seriens Miracle oil på kvelden. Dette er en luksuriøs ansiktsolje som inneholder en blanding av dyrebare oljer som mandelolje, aprikoskjerneolje, nattlysolje, jojobaolje, solsikke og rosmarinolje.

Omorovicza Gold Rescue Cream

Omorovicza Miracle Oil
author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen