Visste du at Gimle Parfymeri gjør hudpleiebehandlinger?

Gimle Parfymeri sine behandlinger er alle satt sammen med fokus på fantastiske resultater og total avslapning. Vi legger stor vekt på ro og massasje i alle våre behandlinger. Her er en liten oversikt over hva vi tilbyr! Hvis du er usikker på hvilken behandling du bør velge, kan du snakke med en av våre hudpleiere som vil guide deg til riktig behandling. Kom innom eller ring 22 44 61 42.

Biologique Recherche

Har en rekke behandlinger som gir umiddelbare, fantastiske resultater. Disse behandlingene er anerkjent over hele verden, og har blant annet blitt beskrevet som “the best facial I have ever had”.

Ved hjelp av avansert teknologi og apparater blir hudtilstanden din nøye kartlagt og du får en behandling som er skreddersydd til akkurat hvordan huden din er. Behandlingene tilpasses til alle hudtyper og -tilstander, for å takle blant annet linjer og rynker, hud i ubalanse, akne, pigmenteringer, og slapp hud. Disse behandlingene må virkelig oppleves!

Bio-Therapeutic

Høyteknologiske hudpleiebehandlinger som gir sunn og vakker hud ved bruk av rens med hudsliping, lifting med mikrostrøm, lysterapi med LED-lys og innslusing av oksygen i huden.

Skjønnhetsblogger Tone Skipa skriver dette om Gimle Cocktail Lift:

Denne behandlingen ligger på topp 3-lista mi av alle behandlinger jeg har testet opp gjennom, og muligens den som har hatt lengst effekt! Kanskje fordi jeg også brukte produktene i etterkant. Hudfargen ble mye jevnere – selv pigmenteringen fra i sommer ble redusert ganske mye. Huden har hatt masse glød, fukt og spenst. (Les alt her)

Hudpleieren og bloggeren Anki skriver dette om Gimle Platinum Eye Treatment:

For en gammel hudpleier er denne behandlingen er perfekt kombinasjon av all teknologi jeg vet virker (i fornyede utgaver) kombinert med de nyeste aktive ingredienser (…) Denne behandlingen finnes i flere varianter, tilpasset dine behov. Jeg kan virkelig anbefale å teste! (Les alt her)

Omorovicza

Utrolig behagelige ansiktsbehandlinger med tradisjonelle ungarske massasjeteknikker som øker mikrosirkulasjonen i huden, plumper og gir vill glød! Vi har behandlinger for alle hudtyper, enten du er på utkikk etter en oppstrammende, beroligende, rensende eller utjevnende behandling.

Helene fra Costume skriver dette om Omorovicza-behandlingen:

“Omorovicza har en ansiktsbehandling jeg kan anbefale på det varmeste. Den er basert på gamle ungarske teknikker og ansiktet får et løft uten bruk av maskiner, kun ved hjelp av fingrene til hudpleieren og effektive produkter”

La Prairie

Det sveitsiske kultmerket tilbyr behandlinger som gir deg masse glød, fjerner tegn på tretthet, slapphet, og reduserer linjer og rynker. I tillegg økes blodtilstrømmingen i huden, avfallsstoffer blir fjernet og hudpleieproduktene absorberes bedre og dypere. En skikkelig velværebehandling.

La Mer

En luksuriøs opplevelse med unik ansikts-og øyemassasje som gir strålende, næret og hydrert hud.

En La Mer-kunde skriver dette om La Mer-behandlingen:

“Jeg har vært og fått mye hudpleiebehandlinger, men aldri har jeg fått så god La Mer behandling som hos Lyda på Gimle Parfymeri”

Skriv melding

Abonner Til toppen