Vitamin C – et must året rundt, og spesielt nå om sommeren!

Vitamin C er en populær ingrediens innen hudpleie av mange årsaker. Det er et kraftig antioksidant som beskytter mot frie radikaler, styrker huden og jobber effektivt mot fine linjer og pigmentforandringer. Det vil lysne og jevne ut hudtonen din, gi masse glød, redusere pigmentflekker, og stimulere hudens kollagenproduksjon.

Vitamin C kan med mange fordeler brukes året rundt, men er spesielt fin nå om sommeren i kombinasjon med solkrem da det optimaliserer solkremens effekt og vil gi enda bedre beskyttelse mot solens sterke stråler.

Juice Beauty Prebiotix Freshly Squeezed Glow 20% Vitamin C Serum

Med 20% aktivt vitamin C vil dette serumet fra Juice Beauty jevne ut hudtonen og hudens tekstur, beskytte mot frie radikaler, samt tilføre fukt til hudens mikrobiom for en balansert og frisk hud. Dette serumet er ideelt for alle fra 20 år og oppover, men grunnet høy konsentrasjon av vitamin C kan det være noe for aktivt for dere med veldig sensitiv hud og/eller for dere med diverse hudtilstander.

Omorovicza Daily Vitamin C

Omorovicza Daily Vitamin C inneholder blant annet kraftfullt og stabilt vitamin C, hyaluronsyre og merkets egen formel “Healing Concentrate™”. Det vil beskytte huden mot ytre påvirkninger, lysne og jevne ut hudens tekstur og hudtone, stimulerer kollagenproduksjonen, og tilføre huden masse fukt og glød.

The Organic Pharmacy Stabilised Vitamin C Serum

The Organic Pharmacy Stabilised Vitamin C Serum er et serum med stabilisert vitamin C. At det er stabilisert vil si at C-vitaminens effekt har en lenger holdbarhet. Den vil lysne, jevne ut hudtonen og hudens tekstur, redusere pigmentflekker og beskytte huden mot ytre påvirkninger. I tillegg vil den gi huden en helt fantastisk glød.

The Organic Pharmacy Stabilized Vitamin C Corrective Mask

Vi kan aldri få nok av effektive masker, og denne fra The Organic Pharmacy er en skånsom maske med 3% stabilisert vitamin C. I tillegg til å beskytte huden mot frie radikaler, vil den øke kollagennivået, samt jevne ut hudtonen og hudteksturen. Påfør masken i et tynt lag i ansikt og hals, la den virke i 15 minutter og skyld så av.

Skriv melding

Abonner Til toppen