De skriver:

“De er nye og gamle, små og store, kjente og ukjente. Men til felles har de alle det at de er unike, originale og håndkuraterte.

Gimle Parfymeri er et av Norges eldste og mest eksklusive parfymerier. Grunnlagt i 1939 som en familiebedrift eies og drives parfymeriet fortsatt slik i dag. Filosofien er også den samme, nemlig å tenke utenfor boksen, skille seg ut og tørre å satse på ukjente merker. Og det er nettopp det de gjør.

I 2013 utvidet Gimle Parfymeri konseptet sitt fra små 21 kvadratmeter til hele 300. De har også satset stort på økologisk kosmetikk, og har en egen avdeling dedikert til grønn livsstil, Gimle Økologiske Parfymeri. Det nyeste tilskuddet er et eget hudpleieinstitutt som tilbyr eksklusive behandlinger med hudpleiemerker som La Mer, Sisley og Amazing Space. Parfymeriet tilbyr også makeup og styling med egen in-house makeupartist.

Gimle Parfymeri har dessuten en hel etasje dedikert til unike dufter, og er Tom Ford Flagship Store.

I tillegg fører de unike accessories som smykker, hårpynt, solbriller og toalettmapper håndplukket av familien og søkt opp på reiser over hele verden”

– Når du trer inn i Gimle Parfymeri sitt univers skal du møtes av magi. Dette skal vises i vareutvalg, kundeservice og omgivelser. Det er aldri kjedelig å gå inn i Gimle, sier daglig leder Lill-Ann Schjelderup til VIXEN.

Tusen takk VIXEN for vidunderlig omtale.

Les hele artikkelen her

gimle-parfymeri-2014-jpg-pagespeed-ic-divp5jmfrd

Besøk vår nettbutikk her