We Love Westman Atelier sin nye lansering!

Foto: Westman Atelier

Westman Atelier lanserer eyelinere laget med de reneste ingredienser som er skånsom mot øyepartiet, inkludert våtkanten.

Westman Atelier er et bærekraftig skjønnhetsmerke som ble grunnlagt av kjendis-makeupartisten Gucci Westman i 2018. Lenge bestod merkets sortiment av sminkeprodukter av høyeste kvalitet laget med rene ingredienser, før de nylig lanserte deres første hudpleieprodukt, Skin Activator. Merket har på kort tid tatt verden med storm med sin enkle og naturlige sminke som fremhever hudens glød og helse ved bruk av rene ingredienser kombinert med innovativ teknologi.

Og nå står enda en spennende lansering for tur. Eye Love You Eye Pencil er en eyeliner med en fløyelsmyk konsistens som gjør den behagelig i bruk og gir presis påføring, samt enkel å duse ut før den tørker. Med ingredienser som blant annet sheeasmør og økologiske jojobaolje som er rik på antioksidanter, er den myk og skånsom mot huden og kan fint brukes av alle hudtyper, også deg med sensitiv hud. Så her kan man leke seg og lage alt fra en dus og naturlig makeup, til en mer dramatisk look som en smokey eye.

Eyelineren kommer i to farger; en i sort matt rik på pigment kalt Khôl Noir, og en i matt brun som er i en perfekt balanse mellom terrakotta og sjokoladebrun kalt Khôl Brun. 

Khôl Noir

Khôl Brun

Kjøp Westman Atelier sine produkter her

Foto: Westman Atelier

Kommentarer

[…] på Westman Atelier? De har kommet med mange spennende lanseringer i det siste. I dette innlegget kan du lese om deres fantastiske kajaler, Eye Love You Eye […]

Skriv melding

Abonner Til toppen