Westman Atelier hos Gimle Parfymeri

Når den kjente makeup artisten Gucci Westman skulle lage sitt eget sminkemerke er det en ting som var helt sikkert: Du skal ikke trenge å velge mellom luksus og rene, gode ingredienser.

Gucci Westman har drevet med sminke i over tyve år, og er kjent for å skape en glødende, fresh second skin look på sine modeller som kan være supermodeller eller kjendiser som Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, og Drew Barrymore. Hun har også jobbet med alle de største motemagasinene i verden, og ble håndplukket av Vogues Grace Coddington til å være fast på hennes team.
Med skandinavisk bakgrunn og utdannelse fra Frankrike er det kanskje ikke så rart at Gucci har en forkjærlighet for en naturlig, frisk sminke som fremhever ansiktet, ikke sminke som tynger ned eller skjuler dine naturlige trekk.

Gucci Westman via westman-atelier.com

Endelig er disse fantastiske produktene i hus hos oss! Hele linjen er gjennomført til den minste detalj. Teksturene, fargene og emballasjen roper luksus, og vi elsker Guccis engasjement for ingredienser. Produktene går under kategorien Clean Beauty og inneholder mye plantebaserte ingredienser. For eksempel bruker hun kokosolje og risstivelse for å få den perfekte teksturen i sine eye pods øyenskygger for å slippe å bruke silikon. Velkommen innom for å finne dine nye favoritter på sminkefronten! Her er noen av våre:

Westman Atelier Lip Suede Les Rouges

Westman Atelier Eye Pods Les Nuits

Westman Atelier Lit Up Highlighter Stick

Skriv melding

Abonner Til toppen