Westman Atelier inviterer: Gratis kontureringskurs på Zoom!

Onsdag 21. februar tilbyr vi i samarbeid med Westman Atelier 20-minutters zoom kurs hvor du kan lære deg å skulpturere ditt ansikt ut i fra din ansiktsform og dine øyne.

Lurer du på hemmeligheten bak perfekt konturering? Grip sjansen nå! Konturering er kunsten å bruke lys og skygge for å fremheve dine beste trekk, og med Face Trace contour stick fra Westman Atelier blir dette lekende lett. Dette produktet er en favoritt blant våre kunder, takket være dets evne til å skape en naturlig, men definert look.

Vi vet at konturering kan virke skremmende, spesielt siden det er så viktig å tilpasse teknikken til din unike ansiktsform. Det som ser fantastisk ut på en venn, er ikke nødvendigvis det beste for deg. Derfor tilbyr vi et eksklusivt 20-minutters Zoom-kurs med Clayton, en av Westman Ateliers erfarne makeup-artister. Han vil personlig tilpasse veiledningen til din ansiktsform, hudtone og øyne, og vise deg trinn-for-trinn hvordan du kan mestre konturering med Face Trace contour stick.

Det er superenkelt å delta! Bare book din plass, last ned Zoom, og møt opp med din Face Trace contour stick klar. Vi har åpne tider på onsdag 21. februar, fra kl 10:00 til 18:30. Ring 22 44 61 42 eller send oss en e-post til gimle@parfymeri.no for å sikre deg en plass. Dette er en unik mulighet og helt kostnadsfritt – så ikke gå glipp av sjansen til å transformere din makeup-rutine!

Les videre for å se de ulike fargene i “Face Trace contour stick”.

Westman Atelier Face Trace Contour Stick kommer i tre farger; Biscuit, Truffle, og Ganache. “Biscuit” er en kald lysebrun farge, perfekt til konturering av lyse til medium lyse hudtoner. “Truffle” er varmere, og passer til kontur av medium mot dypere hudtoner, eller som en krembronzer til lyse hudtoner. Ganache er den dypeste tonen, som skaper dybde til dype hudtoner.

Westman Atelier Face Trace Contour Stick – Biscuit

Westman Atelier Face Trace Contour Stick – Truffle

Westman Atelier Face Trace Contour Stick – Ganache

Les også: Omoroviczas nye Queen Serum jobber aktivt mot linjer og rynker.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

Jeg ønsker å bli med på kurs i konturering onsdag 21.02 kl.18.30. Har gått til innkjøp av Westman Ateliers face trace stick, så jeg er klar.

skrevet av Katrine O M Klævahaugen / 02.17.24 - 09:10

Hei. Er det opptak av kurset?

skrevet av Veronica / 02.26.24 - 11:39

Hei! det var personlige veiledninger så det finnes ikke noe opptak dessverre. Mvh Marthe

skrevet av Gimle Parfymeri / 02.26.24 - 14:29

Skriv melding

Abonner Til toppen