10 Skjønnhetsprodukter som lyser opp januar.

Enten du er en vinterentusiast eller bare tålmodig venter på våren, vet vi at kulden kan være en utfordring for både hud og hår. Derfor har vi plukket ut noen skjønnhetsprodukter som kan gi deg litt ekstra pleie og beskyttelse, eller bare lyse opp de mørke vinterdagene, og gi deg en følelse av velvære.

Westman Atelier Healing Wood Candle


Healing Wood er skaper en harmonisk og behagelig stemning, løfter humøret og virker beroligende. Duftlyset har varme noter av ingefær, kanel, amber og musk som gir en følelse av ro og velvære. Gucci Westman har laget det eksklusive lyset i samarbeid med den anerkjente parfymøren Céline Barel. Duften er basert på bærekraftige ingredienser som er vitenskapelig bevist å løfte, humøret, fremme oppmerksomhet og gi ro og velvære.

Rudolph Care Sun Balm SPF 50


En parfymefri balsam som effektivt beskytter barn og voksne mot UVA og UVB-stråler. Den er lett å smøre ut og kan brukes både i ansiktet og på kroppen – og der huden er spesielt utsatt. Den beskyttende balsamen sitter på huden selv når du svetter og er aktiv. Sun Balm SPF 50 inneholder ikke vann, men er fylt med rene ingredienser, økologiske oljer, sheasmør og bivoks som alle er godkjent av Svanemerket. Denne har blitt en ny vinterfavoritt som gjør at man unngår frostskader i kulda – også perfekt som ekstra beskyttelse for barnas sarte kinn før de skal ut å leke i både vintervær og solskinn.

Holistic Silk Velvet Hot Water Bottle – Navy Velvet


Holistic Silk Hot Water Bottle er en luksuriøs utgave av den klassiske varmeflasken. Varmeflasken er laget av Fashy™ som kjent for sin høye kvalitet. Selve flasken er trukket med fløyel og er helforet, slik at varmen holder seg i mange timer. 

Amazing Space THE SKIN NUTRITION – All in one, Vitaminer & mineraler 90 tabletter


Hvis du vil være sikker på at du får i deg en jevn og optimal mengde vitaminer og mineraler, er det lurt å ha et vitamin- og mineraltilskudd daglig. Denne målrettede kuren styrker hudens indre balanse. Kuren er basert på 1 tablett, som tas daglig i 3 måneder eller hele året – gjerne i forbindelse med et måltid. Tabletten er bredspektret sammensatt av aktive vitaminer, organisk bundne mineraler og vegetabilske ekstrakter som sammen har som mål å opprettholde tilstanden til huden og bindevevet.

Vyrao I Am Verdant Eau du Parfum 


Vyrao skaper dufter som forener duft og velvære som skal vekke positive følelser. De ulike duftene er utviklet for å få deg til å stoppe opp og endre sinnstilstand i positiv retning. I Am Verdant symboliserer frisk grønn vekst med noter av bergamott, alpefiol, røkelse, og iris. En herlig energiboost som de fleste av oss kan trenge akkurat nå.

Omorovicza Budapest Bath Oil


Ingenting er herligere på vinteren enn å synke ned i et varmt bad. Fyll karet med denne luksuriøse oljen for å få det aller beste ut av badet. Budapest Bath Oil gjenoppretter hudens fuktbalanse og smidighet. Omorovicza’s Healing Concentrate™ kombineres med nærende jojobaolje. Badeoljen inneholder en aromatisk blanding av essensielle oljer fra rosmarin, salvie, geranium og kamille, som roer ned og balanserer kropp og sinn.  

Sisley Velvet Sleeping Mask with Saffron Flowers


En ekstremt beroligende og intenst nærende og fuktende sovemaske med safranblomster som hjelper tørr hud med å gjenopprette seg. Fløyelsmyk, konsistens, lindrende og effektive ingredienser, jobber med huden og støtter dens naturlige nattlige regenerering mens du sover. Brukes som sovemaske (i stedet for nattkrem) et par ganger i uken. 

Amazing Space Sun Rise The Scent of Energy 8ml


Sun rise er en ekte “humør booster” som vi elsker å ta frem i mørketiden. Dette er en essensiell oljekonsentrat med energigivende aromakologisk effekt. Anbefales også for aromaterapi ved innånding. Stimulerer nervesystemet og frisker opp kroppen med ny energi. Med noter av bitter appelsin, lime og ingefærblomst. 

Augustinus Bader The Body Cream


The Body Cream er en rik, luksuriøs krem til kroppen, som gir dyp fukt og synlig forbedrer hudens tekstur. Kremen motvirker cellulitter, strekkmerker, hyperpigmentering, tørr og sprukken hud. 

Iles Formula Haute Performance Hair Mask


Hårmaske som styrker, nærer og gir glans til håret. Egner seg for alle aldre og hårtyper. Inneholder en luksuriøs blanding av bærekraftige, rå og rene ingredienser og vitaminer som gir optimal pleie til hodebunnen og styrker og nærer håret uten å tynge det ned.

Les også:
-Ny vinterfavoritt! Møt Sun Balm
-Vinterens beste ansiktsmasker


author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Les også; -10 skjønnhetsprodukt som lyser opp januar. […]

[…] Les også: -10 skjønnhetsprodukter som lyser opp januar! […]

Skriv melding

Abonner Til toppen