Vinterens beste ansiktsmasker.

Når romjulen ringer inn, er det tid for avslapning, familiehygge, og selvfølgelig, litt ekstra kos. Men med all den deilige maten og tiden utendørs i kulden, kan huden vår trenge litt ekstra kjærlighet i romjulen. Det er her ansiktsmaskene kommer inn i bildet – de perfekte feriehjelperne for å rense og pleie huden. Enten du er en fan av å tilbringe dagene i skiløypene, eller koselige dager innendørs med favorittfilmene, har vi de perfekte maskene for å gi huden din den pleien den fortjener.


Biologique Recherche Masque Vivant 

BALANSERER HUDEN: Masque Vivant er utrolig effektiv på å rense og regulere oljebalansen i huden, minske porene og revitalisere huden. Med sitt høye innhold av aktive ingredienser gir masken en intensiv behandling av urenheter og akneutbrudd. Kan også legges lokalt akkurat der du merker at et kviseutbrudd er på vei, og soves med for en skikkelig SOS-treatment.

Omorovicza Deep Cleansing Mask

DYPRENS: Verdens beste leiremaske! Denne kalsium og magnesiumrike masken renser dypt i porene og trekker ut urenheter. Myrgjørme har rensende effekt på huden uten å strippe den for fukt eller etterlate den stram. Huden blir lysnet virker øyeblikkelig klarere.

Sisley Velvet Sleeping Mask with Saffron Flowers 

PLEIER OVER NATTEN: Denne dypt pleiende masken med safranblomster er en nydelig SOS for tørr, rød, og sensitiv hud. Masken har en fløyelsmyk, konsistens, og inneholder lindrende og effektive ingredienser. Legg den som siste steg i hudpleierutinen om kvelden, og du vil våkne med hud som er gjennomfuktet, revitalisert, og myk. Kan også brukes som en SOS-maske på 10 minutter, med umiddelbart synlige resultater.
SISLEY Exfoliating Enzyme Mask

PRE-MASKE: Denne milde peelingmasken er helt gull å legge før fks en fuktmaske, fordi den får fjernet døde hudceller og smuss fra hudens overflate slik at den lettere tar til seg godsakene. Masken kommer i pulverform, og blandes med vann i håndflaten din. Etter bare 1 minutt skylles den av, og du vil merke at huden er skikkelig polert og klar. Jakter du glød er denne et must.

Augustinus Bader The Face Cream Mask

FUKTBOMBEN: The Face Cream Mask fra Augustinus Bader er en lett gelèmaske som lysner, virker oppstrammende og glatter ut huden. Denne ekstremt fuktgivende formelen vil tilføre fukt, men også forhindre vanntap, og du vil merke at huden blir øyeblikkelig mer plump og linjene “fylt” ut. Masken fornyer og gir glød til gusten, stresset og dehydrert hud. Støttet av 30 års forskning og inneholder det patenterte Trigger Factor Complex TFC8.Omorovicza Midnight Radiance Mask 

REDUSERER PIGMENTERING: Omorovicza Midnight Radiance Mask er skjønnhetssøvn på krukke. Denne blå gelémasken, beriket med salisylsyre og sandliljeekstrakt, arbeider for å lysne huden og jevne ut hudtonen. Den kjøler og smelter inn i huden, og bidrar til å redusere mørke flekker og ujevn pigmentering.Biologique Recherche Toleskin [M]

LINDRER SENSITIV HUD: Har du en rød og stresset hud? Da er Biologique Recherche Toleskin [M] masken for deg. Denne sheetmasken, som du blander til selv, roer øyeblikkelig ned, reduserer rødhet og lindrer den sensitive og irriterte huden. Har du ordentlig irritert hud vil denne følrs som et plaster på såret.La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask

EFFEKTIV ANTI-AGE: Luksuriøs sovemaske med caviar som synlig øker hudens elastisitet, løfter og strammer opp huden. Naturlige enzymer gir en lett peeling som også forbedrer hudoverflaten slik at du får en jevnere struktur og masse glød. En fantatsisk maske å bruke før en anledning når du ønsker å være ekstra fin!La Mer The Intensive Revitalizing Mask

GLØD: På kun 8 minutter vil klassikeren The Intensive Revitalizing Mask gi deg glødende og gjennomfuktet hud. Smør på et sjenerøst lag og la det trekke inn i huden. Etter ca 8 minutter kan du massere restene inn, du trenger ikke vaske denne masken av.

Få også med deg disse sakene fra oss:

-Duften av “The christmas spirit”
-Sesongens hotteste leppestifter

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Trenger vinterhuden litt ekstra pleie? Les også om vinterens beste ansiktsmasker. […]

[…] Les også: -Ny vinterfavoritt! Møt Sun Balm -Vinterens beste ansiktsmasker […]

Skriv melding

Abonner Til toppen