Sesongens hotteste leppestifter.

Sesong etter sesong dukker denne klassikeren opp, og vi blir aldri lei! Røde lepper gir en wow-effekt og setter prikken over i-en på ethvert antrekk. Her har vi samlet sesongens fineste røde leppestifter og produktene du trenger for å få det beste resultatet.

La Bouche Rouge Matte Lipstick, Rouge Rosie
La Bouche Rouge Matte Lipstick er en leppestift med 93% naturlige ingredienser som gir deg en matt og langvarig finish. Den er beriket med en alge som håndplukkes i St Suliac, Frankrike, som jevner ut og beskytte leppene dine. Leppestiften er vegansk, dyrevennlig og uten bivoks. Den inneholder heller ikke petroleum eller silikon, som kan tørke ut leppene. Denne refillen kommer i en papirinnpakning som kan brukes alene, men aller helst settes den inn i et lekkert læretui som du kjøper separat. Rouge Rosie er den perfekte nyanse som hverken blir for gul eller blå.

La Bouche Rouge Chocolat Leather Lipstick Case
I stedet for emballasje som kastes etter bruk, finnes det et lekkert håndlaget etui til hvert La Bouche Rouge produkt, som lages av overskuddsmateriale fra skinnleverandøren Tanneries de Puy som leverer skinn til alle de største motehusene i verden. Vi elsker fargen Chocolate i vinter.

Westman Atelier Lip Suede Les Rouges – Original
Luksuriøs leppestiftpalett som inneholder fire vakre nyanser: Fuchsia, Brick, Tomato Red, og Warm Dusty Rose. Paletten inneholder pleiende jojobaolje og peptider som gir fyldige lepper. Fargene kan brukes alene eller blandes til din egen skreddersydde farge. Den fløyelsmyke teksturen er laget med 100% naturlige pigmenter. Produktet er fritt for silikoner, parabener, polyetylenglykol (PEGs), ftalater, eller syntetiske dufter. Vegansk og ikke testet på dyr.

Tom Ford Liquid Lip Luxe Matte – 16 Scarlet Rouge
Liquid Lip Luxe Matte har en matt finish som sitter godt på leppene uten å smitte av. Den flytende leppestiften er beriket med ekstrakt fra Black Rose, en naturlig antioksidant med fuktgivende og pleiende egenskaper som beskytter leppene mot frie radikaler og og aldring.

Byredo Lipstick Mad Red
En av de hotteste nyansene du kan gå for i vinter er en dyp rød som denne lekre fargen fra Byredo. Byredo lipstick er en svært fargemettet leppestift med en fuktgivende formel som pleier leppene. Og så syns vi at det lekre etuiet er helt perfekt å ha i vesken til fest..

SISLEY Phyto-Rouge Shine – 31 Sheer Chili
Dersom du ønsker en leppestift som er litt transparent og full av shine så må du velge denne. Her får du den perfekte kombinasjonen av glansen til en gloss, komforten til en balm og fargen til en leppestift. Med Hydrobooster-komplekset, som består av hyaluronsyre og konjakglukomannan mikrosfærer, blir leppene umiddelbart fyldigere og glattere. Fargen Sheer chili er en sikkelig fin varm rød som gir masse liv til ansiktet.

La Bouche Rouge Red Lip Pencil
Det kan være en utfordring å få perfekte kanter på leppestiften, så vi liker godt å ha en rød lipliner for hånden. La Bouche Rouge lipliner inneholder en 88,4% naturlig formel, beriket med ricinusolje, squalane og vitamin E, som gir pleie og beskyttelse. Liplineren er laget uten plast og er vegansk. Den har en glatt og kremet tekstur som gjør det lett å tegne opp og fylle inn leppene med presisjon.

La Mer The Lip Polish 
Skal du bruke leppestift er det et must å pleie leppene godt i forkant så ikke huden flaker seg og blir tørr. Vi elsker å preppe med lip polisher fra La Mer, som skrubber bort døde hudceller og gir leppene et glatt og plumpet utseende på sekunder.

Biologique Recherche Biokiss
Etter skrubb, dynk leppene i denne fuktgivende og reparerende leppepomaden fra Biologique recherche. La den virke en stund før du klapper av overflødig produkt med litt papir og påfører leppestiften.

Få også med deg disse sakene:

Book en makeupveiledning før jul
Vinterens beste vaniljedufter.

Kommentarer

[…] Les også: Sesongens høtteste leppestifter […]

[…] -Sesongens hotteste leppestifter. […]

[…] -Duften av “The christmas spirit” -Sesongens hotteste leppestifter […]

Skriv melding

Abonner Til toppen