Vinterens beste vaniljedufter.

I en verden som stadig er i endring, er det noe tidløst og forlokkende ved duften av vanilje. I år markerer ingrediensen sin posisjon som en av årets største trender innen parfyme.

Noe av det vi er mest overrasket over er hvor ulike disse parfymene er. Vanilje er ikke bare vanilje. Du finner alt fra den lette og friske, til den grønne, til varmere sensuelle uttrykk. Her har vi plukket ut både klassiske og nye vaniljeparfymer som passer perfekt for denne tiden av året. Ikke bare er de moderne og unike, men de tilbyr også en varmende følelse i vinterkulden. Les videre for å finne din favoritt.

Matiere Premiere Vanilla Powder Eau De Parfum 
En fantastisk ny vaniljeduft hvor parfymøren har fokus på å “endre” teksturen til vanilje. Hans mor er skulptør, og Vanilla Powder er drømt frem gjennom minnene av marmorstøvet på hennes hender.. Her er vaniljen fra Madagascar satt sammen med Palo Santo tre, hvit musk og kokos. En berusende og uimotståelig kombinasjon som er svært godt tatt i mot blant kundene våre.

D.S. & DURGA Deep Dark Vanilla 
New York baserte D.S. & Durga har også laget en vaniljeduft, men den finner vi langt grønnere, mørkere, og med et mer maskulint preg. Her finner du fantastisk vanilje absolute (også hentet fra Madagascar) kombinert med spennende noter som orkidé, rosa pepper, sypress og patchouli.

Les Soeurs de Noé Mitsio Vanille
Nadia bak Les Soeurs de Noè lager i samarbeid med de anerkjente nesene Pierre Wulff og Jerome Epinette alltid delikate dufter. Deres versjon av vaniljen er sødmefull og floral, her ønsker de nemlig å fange duften av en hemmelig blomstrende hage… Her er vaniljen satt sammen med freesia, vanilje orkidè, ambrettefrø, syrin, og musk.

Pro Fumum Roma VANITAS
En av de vaniljeduftene vi har hatt lengst på huset er Pro Fumum Romas Vanitas. Dette italienske dufthuset er svært glad i vanilje, og lager de beste gourmandduftene i verden syns vi. Vanitas er blant våre favoritter i de kalde sesongene fordi de setter vaniljen sammen med behagelige trenoter. Med vanilje, myrra, appelsinblomst, og sandeltre.

Liker du å lese om parfyme? Sjekk også ut disse:
-Nyhet! Legendarisk herreduft i ny, mørkere drakt.
-Florale parfymer som løfter humøret på en gråværsdag.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen