Florale dufter som løfter humøret på en gråværsdag.

Finnes det noe mer fortryllende enn duften av blomster? Vi kan ikke komme på noe som raskere kan forvandle dagen. Her er tre florale dufter som umiddelbart løfter humøret.

Kilian, Can’t Stop Loving You

Dette er en berusende og oppløftende parfyme fra romantikeren Kilian. Forestill deg en vakker sommerkveld under stjernene i Andalusia, fylt med duften av appelsinblomst og sjasmin. Det er det “Can’t Stop Loving You” fremkaller.

Duftprofil: Parfymen åpner med aromaen av appelsinblomst og paradisone (sjasmin), som deretter blander seg sømløst med honning fra Provence, vanilje absolute fra Madagaskar, eikemose og røkelse fra Somalia. Kilian mener at appelsinblomsten representerer “evigvarende kjærlighet”, noe som gjør denne duften både glad og kjærlig.

Noter: Appelsinblomst, Cistus Labdanum, Honning, og Eikemose.


Ormonde Jayne Levant

Levant er som en bukett av glede med en flørtende blanding av blomsternoter. Duften er en vakker miks av sitrus og blomster som bringer ren lykke.

Duftprofil: En harmonisk blanding av bergamott, tangelo og roseblader skaper en saftig toppnote. Hjertenoter av liljekonvall, appelsinblomst og jasmin legger til et ekstra lag av kompleksitet. Bunnoter av sedertre, amber og musk gir en balansert avslutning.

Noter: Topp: Bergamott, Tangelo, Roseblader; Hjerte: Liljekonvall, Appelsinblomst, Jasmin; Bunn: Sedertre, Amber, Musk


Matiere Premiere Radical Rose

For de grå dagene når du trenger litt ekstra varme og glede, er Radical Rose din go-to duft. Det er en moderne, og androgyn roseduft som omslutter deg i en trøstende omfavnelse.

Duftprofil: Hovedingrediensen her er Rose centifolia absolute, økologisk dyrket av parfymøren Aurèlien Guichard selv. De krydrede notene av safran og pepperbær gir en unik vri, mens patchouli og labdanum gir duften varme og dybde.

Noter: Rose centifolia absolutt, Safran, Pepperbær, Patchouli


Så neste gang du finner deg selv litt nede på en grå høstdag, husk: Et sprut av noen av disse florale skjønnhetene vil helt sikkert løfte humøret ditt. Hvem sier at blomster ikke kan blomstre om høsten?

Lyst å lese mer om duft? Sjekk ut disse innleggene:
-Fire aromatiske energibomber til duftgarderoben
-Nå går vi “nuts” for gourmandduft!
-Tre rene hverdagsdufter for høsten.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen