Duften av “christmas spirit”

Kilian Paris, Angel`s share:

Opplev julemagi med Kilian Paris’ Angel’s Share. Denne eksklusive parfymen er et mesterverk fra Kilian Hennessy, inspirert av hans arv fra den anerkjente Hennessy konjakkfamilien. “Englenes andel”, kjent som den himmelske fordampningen fra eikefatene, er essensen av denne duften. Angel’s Share, med sin blanding av cognacolje, eik absolute, og krydrede noter av kanel og sandeltre, kompletteres av søte innslag av hasselnøtt og vanilje. Denne duften er en allsidig følgesvenn, perfekt for julebordet, en romantisk datenight, eller nyttårsfeiringen. Angel’s Share har nærmest blitt et symbol på fest og eleganse (litt som parfymøren selv) og parfymen blir elsket av både kvinner og menn.

Roos & Roos, Angelica Florae:

Angelica Florae fra Roos & Roos er en fortryllende blanding av friskhet og blomster, med en delikat pudret undertone. Denne parfymen er som skapt for julelunsjen eller en avslappende stund med kakao på Bristol. Duften vekker sansene med sin livlige kombinasjon av angelicafrø og stjerneanis, før den åpner opp i et hjerte av rosa og sort pepper. Disse krydrede notene gir en spennende kontrast til den delikate sjasmin absolute. Med bunnoter av patchouli og angelicafrø, får Angelica Florae en uimotståelig og forførende karakter. Denne parfymen utstråler femininitet og passer perfekt for de øyeblikkene når du ønsker å føle deg akkurat passe pyntet.

D.S. & Durga, Pistachio og Deep dark vanilla

Introduserer to unike gourmand-dufter fra D.S. & Durga: “Pistachio” og “Deep Dark Vanilla.” Disse parfymene gir oss assosiasjoner til julens søte fristelser, og bringer minner om festlige måltider og dessertbord. “Pistachio” er en sjarmerende duft som kombinerer den aromatiske sødmen av pistasj med kardemomme, brente mandler, patchouli og vaniljekrem. “Deep Dark Vanilla”, på sin side, tilbyr en rik og varm gourmand-opplevelse med noter av vanilje absolute, blandet med orkidé, rosa pepper, sypress og patchouli. Disse duftene er en fryd å ha på huden både alene og sammen, og viser at i verdenen av parfyme, er det ingen grenser for nytelse.

Få også med deg disse sakene:

-Makeup guide: It`s time to shine!

-Våre julegavetips 2023

Kommentarer

[…] -Duften av “The christmas spirit” -Sesongens hotteste leppestifter […]

Skriv melding

Abonner Til toppen