Våre julegavetips 2023

Det beste vi vet er å hjelpe deg med å plukke ut julegaver til dine nærmeste. Har du ikke anledning til å komme innom butikken kan du ta en titt på denne listen hvor vi har samlet sammen tips fra alle som jobber i Gimle Parfymeri. Nøl ikke med spørre oss dersom du ønsker personlig veiledning. God førjulstid!

Til mor som fortjener litt hverdagsluksus ville vi gitt Holistic Silk Pure Mulberry Silk Anti-Ageing Pillowcase og den utrolige nattmasken Luxe sleep mask fra La Prairie.

La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask 

Til din bror som digger å trene anbefaler vi en fresh “after workout” gave bestående av Augustinus Baders kroppsvask med eucalyptus, sjampo og balsam. Er han av typen som har lyst til å “lukte godt men ikke lukte parfyme” så tipper vi han vil digge Matiere Premiere sin Cologne Cèdrat.

Augustinus Bader The Shampoo 

Augustinus Bader The Conditioner 

Matiere Premiere Cologne Cédrat Eau De Parfum 

Din søster som elsker Paris vil bli utrolig glad for å få velværeprodukter i duften “Eau de campagne” fra Sisley som fanger lukten av den franske landsbygden. Eller hva med sminkesettet Les Etoiles Edition fra Westman Atelier? Riktignok ikke fransk, men très chic likevel.

Sisley Eau De Campagne Shower Gel

Sisley Eau De Campagne Body Lotion

Westman Atelier Les Étoiles Edition

De beste gavene til den gravide (I følge gravide) er denne oljen fra Amazing Space som kan brukes både til bad, massasje, og bleieskift og velværkitet softness in a box fra økologiske Rudolph Care.

Amazing Space Baby Space Eco-Baby Oil

Rudolph Care – Softness in a box

Har du en bestemor som alltid er kald på føttene? Da syns vi at denne supermyke varmeflasken fra Holistic Silk er den perfekte gave.

Hva med å sette sammen et nydelig og omtenksomt spa-kit til hun venninnen som virkelig trenger litt alenetid? Vi foreslår for eksempel en god skrubbevott, det luksuriøse badesaltet fra Omorovicza, og duftlyset Rose Marie fra Vyrao som fremmer selvkjærlighet.

Omorovicza Budapest Bath Salt

Supracor SpaCells Bath Mitt – Blå

Vyrao Rose Marie Candle 

En kranglete tenåring med kranglete tenåringshud vil elske å få en ansiktsmaske som kan rydde opp i hudens overflate. Leiremasken fra Omorovicza gir en dyprens av huden, uten å tørke den ut. Masque Vivant fra Biologique Rechcerche er svært balanserende og hjelper på å stramme opp i porene.

Omorovicza Deep Cleansing Mask

Biologique Recherche Masque Vivant 

En handy pappa som alltid hjelper til trenger etter vår erfaring alltid en effektiv (men ikke fettete) håndkrem som pleier arbeidshendene. Vil du skjemme ham bort litt ekstra anbefaler vi en ny parfyme som han kanskje ikke hadde unnet seg selv. Prøv Ebene Fumè fra Tom Ford, eller kanskje Limited edition parfymen Absolu Aventus fra parfymehuset Creed?

Augustinus Bader The Hand Treatment 

TOM FORD Ébène Fumé Eau De Parfum

Creed Absolu Aventus

Til de nybakte småbarnsforeldrene ville vi gitt Augustinus Baders øyepatches som visker bort tretthetstegn under øynene på et lite kvarter. En sovemaske med beroligende lavendel vil nok også bli satt stor pris på.

Augustinus Bader The Eye Patches 6 stk

Holistic Silk Pure Silk Anti-Ageing Eye Mask – Silver Lavendel Scented

Gi parfymene Angels Share eller Smoking Hot fra Kilian til en du har lyst å ligge i armkroken til.

Kilian Angels’ Share Refillable EdP 

Kilian Smoking Hot Refillable EdP

Healing Wood Candle fra Westman Atelier er gaven du gir til den som alltid lyser opp dagen din! Med noter som skal fremme ro og godt humør nøye utvalgt av Gucci Westman selv.

Gi parfymene A Capella fra Roos & Roos, Radical Rose fra Matiere Premiere, eller Little flower fra Règime des Fleurs til kvinnen i ditt liv.

Roos & Roos A Capella Eau de Parfum

Matiere Premiere Radical Rose Eau De Parfum

Régime des Chloë Sevigny Little Flower

Hos oss tilbyr vi også gavekort, ikke bare på produkter, men også på ansiktsbehandling eller makeupveiledning. Kun tilgjengelig i butikk.

Les også:

-Makeup guide: It`s time to shine!

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen