14. juni lanserer vi VICTORIA BECKHAM BEAUTY!!!

Nå er det endelig offisielt: Den 14. juni 2024 lanserer vi Victoria Beckham Beauty eksklusivt hos Gimle Parfymeri!

Som det tredje landet i Europa er vi mer enn stolte over at Victoria Beckham har valgt akkurat oss til å lansere sin fantastiske serie med høykvalitets sminke og hudpleieprodukter. Dette er uten tvil det mest etterspurte merket vi noensinne har lansert, og vi gleder oss utrolig mye til å kunne tilby deg disse magiske produktene hos oss.

Victoria Beckham Beauty er kjent for sine luksuriøse produkter som kombinerer høy ytelse med ren, bærekraftig skjønnhet. Merket har mottatt flere priser og utmerkelser for sine innovative formler og vakre emballasje. Hvert produkt er nøye utviklet med både vitenskap og estetikk i tankene, og det er derfor elsket av både makeup-artister og skjønnhetsentusiaster verden over.

Blant stjernene i Victoria Beckham Beauty-kolleksjonen finner du blant annet “Satin kajal eyeliner”, kjent for sine rike farger og myke tekstur, og Cell Rejuvenating Priming Moisturizer, en multifunksjonell primer som gir huden en strålende glød. I tillegg tilbyr merket en rekke andre produkt som alle holder samme høye standard.

Victoria Beckham selv er en kjent forkjemper for bærekraftig skjønnhet og ren kosmetikk, noe som gjenspeiles i merkevaren hennes. Produktene er formulert uten skadelige ingredienser og er både veganske og cruelty-free, noe som gjør dem til et utmerket valg for miljøbevisste forbrukere.

Vi inviterer deg til å være en del av denne spennende lanseringen hos Gimle Parfymeri. Dørene åpner kl. 10:00 fredag 14. juni, og vi kan nesten ikke vente med å dele disse fantastiske produktene med deg. Kom og opplev selv hva som gjør Victoria Beckham Beauty så spesiell. Vi gleder oss til å se deg!

Kolleksjonen vil være å finne på www.parfymeri.no samme dag.

Les også om sommerens must-have fra La Prairie, nye Skin Caviar The Mist.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen