7 favoritter for høstglød!

Her er 7 av våre beste tips for å oppnå høstgløden.

Super-duo:
En drømmeduo vi ikke kan anbefale nok er Augustinus Baders retinolserum kombinert med deres plumpende ansiktsmaske. Glem alt du har hørt om retinol fra før. Dette serumet gir en vakker polert hudoverflate, demper rødhet og jobber effektivt med aldringstegn i huden, uten å irritere.
Etter serum digger vi å bruke The Face Cream mask som nattkremen vår to ganger i uken. Denne fyller opp huden med fukt, beroliger, strammer opp, og gir deg en helt amazing glow! På dager hvor du ikke bruker masken går du for din favorittkrem fra Augustinus Bader.

Augustinus Bader The Retinol Serum

Augustinus Bader The Face Cream Mask

Self-tan:
Et av de enkleste tipsene for å føle seg litt freshere er å bruke en selvbruner et par dager i uken (Eller ved behov). Våre selvbrunere er svært “snille” så du trenger ikke være nervøs for å ta disse i bruk. Vi kan sterkt anbefale Sisley sin selvbruningskrem som i tillegg til å gi farge og glød også tilfører huden masse fukt. Yes please!

Sisley Self Tanning Hydrating Facial Skin Care

Noen dråper av en god ansiktsolje kan virkelig gjøre underverker for gløden i huden. Bruk den under kremen som et serum, oppå kremen for å locke inne fukten, eller bland den inn i kremen når du ønsker en rikere tekstur.

Augustinus Bader The Face Oil 

En glødgivende primer går kjapt å legge og er like fin alene som under makeup. Denne fra La Mer jukser på deg flere timer med nattesøvn og er perfekt å bruke når du ønsker at huden oser av sunnhet. Den gir minimalt med farge, men har en vakker perlemoraktig skimmereffekt.

La Mer The Hydrating Illuminator

En god highlighter i sminkepungen er et must for alle som ønsker en lettvint vei til glød. Akkurat nå har vi skikkelig dilla på Westman Ateliers flytende highlighter i fargen Peau de soleil som er transparent i basen og derfor gir lett farge og glød uten å bli too much. Denne kan brukes i hele ansiktet og vi liker den spesiekt godt på kinnben, neserygg, og i pannen for en bronzy glow.

Westman Atelier Liquid Super Loaded – Peau de Soleil

Vi kan ikke snakke om høstglød uten å ta med et solpudder. Sveip denne over alle de områdene i ansiktet hvor solen naturlig treffer, og du vil føle deg freshere på et blunk. La Bouche Rouge sitt pudder kommer som refill og puttes i et vakkert skinn-etui som kjøpes separat (Dette kan du refille for alltid)!

La Bouche Rouge La Terre Bronzer Refill

La Bouche Rouge Blue Leather Compact Case

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen