Active Botanical Serum fra Vintner`s Daughter vinner ny pris!

Hvert år samler WWD (Womens Wear Daily) hundrevis av de viktigste personene i bransjen for å stemme frem sine favoritt skjønnhetsprodukt “of all time”. I 2024 er ansiktsoljen Active Botanical Serum fra Vintners`s Daughter en av vinnerne.

Vintner´s Daughter ble grunnlagt med ett enkelt mål: Å skape hudpleie med en uovertruffen kvalitet og effektivitet. Det hele startet med April Gargiulo. Da hun var gravid for første gang fikk hun problemer med huden -de samme hun hadde i tenårene. April bestemte seg for å lage et eget hudpleieprodukt som skulle være aktivt, rent og trygt å bruke for alle. Med bakgrunn fra familiens vingård i Napa Valley og et nært forhold til kvalitet, håndtverk og råvarer, bestemte hun seg for å bruke nettverket sitt til å finne de beste botaniske ingrediensene på markedet som er dyrket under de beste vilkårene. Hennes første produkt, Active Botanical Serum ble lansert i 2014.

Og selv om April så på seg selv som en “Beauty outsider” så trykket skjønnhetsverdenen produktet til sitt bryst. IT-girls som Gwyneth Paltrow og Yasmin Sewell er blant dem som stadig legger ut shelfies med Active Botanical Serum som en viktig del av rutinen. Oljen er svært kjent for sine glødgivende, og balanserende egenskaper og med sine 10 år i bransjen har den bevist at den fortsatt er blant det beste i verden.

Superfood for huden

Active Botanical Serum™ er en luksuriøs ansiktsolje som beriker huden med glød og næring. Dens unike sammensetning av mineraler, vitaminer og essensielle fettsyrer forbedrer hudtonen og gir en strålende glød. Serumet er utformet for å fornye, reparere og beskytte huden, og passer perfekt for alle hudtyper og aldre.

Med omega 3, 6, 7 og 9, tilfører dette serumet dyptgående fuktighet og næring, styrker hudbarrieren og revitaliserer gusten hud. Naturlige ekstrakter fra alfalfa, calendula, druekjerner og løvetann beroliger stresset hud, mens nesle, lavendel, gulrotfrø og sitron bidrar til å jevne ut hudtonen. Forsterket med rose, frankincense, tamanu og gurkemeie, beskytter serumet effektivt mot ytre påvirkninger.

100% naturlig og fri for sulfater, parabener, ftalater, syntetisk duft, PEGs og SLSs, gir Active Botanical Serum™ en ren og sikker skjønnhetspleie.

VINTNER’S DAUGHTER Active Botanical Serum

Skap en komplett rutine

April er svært opptatt av å kun lage produkter som ikke allerede finnes på markedet, og skal hun lansere noe så skal det være det beste av det beste. Derfor har hun per i dag kun 3 produkter (Og lite hensikter om å lansere noe nytt med det første) men med disse får du faktisk en komplett rutine! (Minus SPF) Les mer om trioen her, og kom gjerne innom oss dersom du vil høre mer om dette spennende merket.

Gratulerer så mye med pris Vintner`s Daughter!

VINTNER’S DAUGHTER Active Renewal Cleanser Active Renewal Cleanser™ fra Vintner’s Daughter er Aprils tredje produkt, men det første produktet i din rutine. Dette er en skånsom rens som effektivt fjerner sminke, solkrem og urenheter. Den lysner, balanserer og gir energi til huden, samtidig som den reduserer synligheten av porer og gir en glattere og mer forfinet hud. Den milde kremkonsistensen skummes opp, og i ett enkelt trinn får du en ren, frisk og gjennomfuktet hud.

VINTNER’S DAUGHTER Active Treatment Essence er steg to i rutinen. Dette er så mye mer enn en essens! Her får du en toner, essens, serum, eksfoliator og mere til i ett og samme produkt. Active Treatment EssenceTM gir intens fukt, lysner, fornyer og revitaliserer hudtonen, gjenoppretter hudens balanse og jevner ut både hudtone og struktur. Den gir fukt og plumper huden med hyaluronsyre, aloe vera, kokosvann og eple. Essensen har et høyt innhold av antioksidanter som beskytter mot frie radikaler.

Avslutt med Active Botanical Serum.

Les også om 3 gourmand-parfymer vi anbefaler for våren!

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen