Sesongens søtsaker: 3 gourmand-parfymer du må sjekke ut denne våren.

Mitsio Vanille fra Les soeurs de noe

Mitsio Vanille er en myk og delikat gourmand inspirert av “vakre øyer og hemmelige hager”. Den starter med frisk duft av bergamott, hvit fresia og ambrette. Hjertet har en myk og blomstrende duft av vaniljeorkidé og syrin, sammen med vanilje, musk og drivved. Nesen bak duften er den New York baserte mesterparfymøren Jerome Epinette, som blant annet laget de første store suksessduftene til Byredo.

Toppnoter: Bergamott, hvit fresia, ambrette
Hjertenoter: Vanilje orkidé, syrin
Basenoter: Vanilje, musk, drivved

Pistachio fra D.S. & Durga

Pistachio er en leken kreasjon av den kreative parfymøren David Z. Moltz som holder til i Brooklyn, New York. I Pistachio ønsker David å gi deg en skikkelig dessert, og å ta deg med på sommerferie til Italia med en pistasjis i hånden. Resultatet er en nydelig aromatisk parfyme med tre lag pistasj, i en spennende kombinasjon med kardemomme, brente mandler, patchouli og vaniljekrem. Denne duften er virkelig til å spise opp!

Toppnoter: Pistasj, kardemomme
Hjertenoter: Pistasj, brente mandler
Basenoter: Pistasj, patchouli, vaniljekrem

I don`t need a prince to be a princess fra Kilian Paris

“I wanted to amp up the girl power with a unique scent calling out all fierce females. Gourmand with a kick, Princess is like sipping on a green tea matcha with a tip of ginger on the nose for sassy spice.”
— Kilian Hennessy

Princess er en moderne og feminin duft med grønn te, marshmallow og et hint av ingefær. Duften bringer en spennende vri til den tradisjonelle gourmand-familien, og feirer selvstendighet og styrke. Liker du sødme med en unik tvist er dette absolutt en av vårens “må sjekke ut” parfymer for deg!

Parfymenoter: Ingefær, grønn te, marshmallow

Les også om de 3 spennende Limited Edition nyhetene fra parfymehuset Ormonde Jayne: Montabaco Rio, Montabaco Flora, og Montabaco Cuba. Kun tilgjengelig i en begrenset periode.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] også om 3 gourmand-parfymer vi anbefaler for […]

Skriv melding

Abonner Til toppen